Hurtig levering                 Fragt fra 15 kr.                 Nikkelfri smykker                 75 36 77 11   eller   info@danolan.dk

               
  

Virkningen af 5 terapi smykker

Læs mere her på siden, hvis du ønsker at blive klogere på virkningen af vores 5 terapi smykker. Her under vores 5 terapi smykker FAQ har vi samlet de oftest stillede spørgsmål omkring 5 terapi magneter, infrarød stråling, negative ioner, geranium, energi pulver og meget mere. Her kan du blive klogere på, hvordan du bør vedligeholde og benytte dine 5 terapi smykker for at opnå det bedste resultat. Hvis du ikke kan finde præcis det svar, som du søger her på siden, er du velkommen til at kontakte os på mail info@danolan.dk eller tlf. 75 36 77 11.


Magneter

Magneterne kan øge blodgennemstrømningen og udskillelsen af affaldsstoffer. Nogle opnår at cellerne kan optage mere ilt, således at kropsfunktionen forbedres. Magneterne kan afslappe musklerne.

Infrarød

Infrarød stråling kan forbedre blodcirkulationen ligesom magneterne. Det kan bryde bindingerne imellem celler og giftstoffer, så de kan frigives. Blodets evne til at transportere ilt og stofskiftet kan blive forbedret. Denne infrarøde terapi stammer fra en bestemt type ler, der udstråler en form for elektromagnetiske bølger. Det er disse bølger der hjælper kroppen.


negative ioner

Negative ioner ligner vitaminerne i vores mad. De findes i store koncentrationer i luften ved f.eks. stranden, i skoven eller lige efter et tordenvejr. Blodsukker og kolesterol kan i visse tilfælde blive reduceret, imens iltoptagelsen og immunforsvar kan forbedres.

Germanium

Germanium er i for at beskytte kroppen mod de mange positive ioner vi får fra mobiltelefoner, fjernsyn, pc og andre elektroniske apparater. Germanium kan balancerer cellerne, så de har et lige antal negative og positive ioner.


Energi pulver

Energi pulver er en blanding af flere pulveriserede elementer. F.eks. indeholder det germanium, jern, Kalium, zink og kobber. Dette energipulver er i for at støtter de resterende terapier i deres effekt.
Reaktioner

Nogle af vores kunder får en reaktion efter få timer. Andre mærker først en ændring efter nogle uger. Reaktionerne kan være alt fra smertelindring til bedre søvn. Flere af vores kunder føler sig også trættere i starten og få har en forværring af deres problemer i en kort periode. Dette kan skyldes at gamle affaldsstoffer bliver frigivet til blodbanerne for at blive renset ud. Det kan derfor hjælpe at drikke ekstra meget vand eller tage smykket af lidt.

Vedligeholdelse

Et 5 terapi smykke kan sagtens bæres hele døgnet, også i badet. Dog fraråder vi at man har smykket på i saltvand eller klorvand, da det kan ødelægge lakken. Et normalt brusebad eller håndvask af smykket er med til at forlænge levetiden af smykket. Vi anbefaler at man efter behov vasker smykket med vand og mild sæbe.

Hvis din sved er meget syreholdig, kan den ødelægge lakken over magneter over tid. Hvis dette er tilfældet bør du give magneterne en ny lak, evt. klar neglelak.


Åbning af lås

Du åbner smykket ved at trække i kanten på låsen, ved den viste pil.

Hvis låsen på dit smykke er for løs eller for stram kan vi justere dette. Du skal blot sende smykket retur til os med en beskrivelse af problemet. Husk at ligge smykket i en boblekuvert, da der ellers er stor risiko for at smykket forsvinder i postvæsenets sorteringssystem.

Advarsel

Mennesker med pacemaker og gravide frarådes at bruge 5 terapi smykker, uden at have snakket med sin læge først. Hvis man er så dårlig, at man ikke kan tåle en forkølelse, influenza eller lignende, uden at det er livstruende fraråder vi også brugen af 5 terapi smykker.