Hvad er forskellen på de forskellige typer pudefyld?

Magnetterapi

Med magneter kan man give sig selv en simpel og behagelig magnetbehandling dagligt, helt selv når det passer dig bedst. Magneter kan øge ilt indhold, blodgennemstrømning og udskillelsen af affaldsstoffer. Nogle kan også få lindret muskelspændinger med magnetterapi. Det er let og helt ufarligt at behandle sig selv med magneter.

Når man starter med brugen af magnetterapi, er det en god ide at holde en pause i løbet af dagen. Kroppen skal lige vænne sig til magnetterapien og have udført den primære udrensning. Derefter vedligeholder magneterne blot udrensningen. Det er kun gravide, folk med pacemaker og mennesker med meget dårligt heldbred vi fraråder at bruge magnetterapi, uden at snakke med ens læge først. Ved dårligt helbred menes, at man ikke kan tåle en forkølelse, influenza eller lignende, uden at det kan være livstruende.

Fiberfyld

Hvis familien har en allergiker, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

fiberfyld_40x60_2_lille

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Boghvede

- Helt naturligt
Boghvede er en oldgammel, vildtvoksende kulturplante fra Manchuriet. Fra 5. - 8. århundrede udbredt i Kina og Japan. Kom til Mellemeuropa i Middelalderen og via hollandske havnebyer blev den kendt i Nordtyskland. Størst udbredelse og anvendelse i det 17. og 18. århundrede. Boghvede var et vigtigt fødekilde, som i 1800-tallet blev afløst af kartoflen, der gav større og mere ensartet udbytte på grund af større robusthed. Boghvedeskallerne blev desuden anvendt som brændsel, i madrasser som aflastning mod liggesår og til andre isolerende formål. Boghvede blev også brugt til at holde spædbørnene tørre og varme på et underlag af boghvedeskaller.

Boghvedeskaller_lav_40x60_2_lille

The pillow compact

The Pillow – den orthopædiske hovedpude specielt til dig, der har varige skader i nakke eller ryg. Det kan f.eks. være – slidgigt, spondylose, skoliose, piskesmæld og diskusprolaps, men også, hvis du har kæbesmerter, muskelinfiltrationer eller tendens til snorken.

Den specielle 3-deling sikrer at nakke og hoved bliver støttet på den helt rigtige måde, uanset om du ligger på ryggen eller på siden. Ligger du på ryggen falder hovedet let bagover, så nakkehvirvlerne strækkes og adskilles let. Derved slappes musklerne af, smerterne lindres, og du får en god søvn. Ligger du på siden, skal du over på en af de to sidestykker, der er tykkere end midterstykket. Du skal nemlig have så meget støtte under kinden, at nakke og ryg ligger i samme vandrette plan.

Den forreste del af The Pillow har form som en cylinder, der sikrer at puden bliver holdt på plads helt op til skuldrene. Det sikrer en korrekt hvilestilling hele natten – hver nat. Virkningen af The Pillow er klinisk dokumenteret.

Vedligehold:

The Pillow holder i årevis, helt op til 10 år. Beskyt puden mod direkte sollys og brug pudebetræk det forlænger levetiden. the_pillow_compact_40x60_2_lille