Lændestøtte (Magnetterapi+Turmalin)

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer :
93-100-02
Fra 400,00 DKK

Fleksibelt rygbælte med lændestøtter, kraftige magneter, Turmalin og velcro luk. Sort lændebælte i kraftig lærred, 4 rygstiver med magneter og 4 indsyet magneter i front. På midten af rygbæltet er der 2 indlæg der kan fjernes/indsættes. Det "plettede" er med Turmalin og skal sidde med prikkerne helt ind på huden. Det andet indlæg er med 17 magneter. Kan anbefales som forebyggelse mod rygproblemer. Effektiv ved problemer i ryg-, lænd- og iskiasområdet samt ved nyreproblemer m.m. Holder blodcirkulationen i gang og ryggen varm. Fås i 4 størrelser.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Turmalin

Støttebind med turmalin er selvopvarmende og prikkerne skal altid være i direkte kontakt med huden. Turmalin er et mineral sammensat blandt andet af elementer som aluminium, jern, magnesium og natrium. Turmalin kan udstråle infrarøde stråler og negative ioner, hvilket kan forbedre mikrocirkulationen, lindre træthed og forbedre søvn. Man kan, når man starter med at bruge turmalinprodukter, opleve en voldsom varme i området, der bliver behandlet. Med tiden vil denne varme blive mindre voldsom, fordi udrensningen bliver mindre, når kroppen kommer i bedre balance.

Infrarød stråling

Turmalin udstråler infrarød stråling med en bølgelængde af 4-14 Micron. Den infrarøde stråling kan gå ind og fremskynde de processer der frigiver de affaldsstoffer kroppen har lagret i kroppen. Derfor kan man, hvis man har mange affaldsstoffer lagret, blive utilpas ved brugen af Turmalin. Dette vil dog kun være i begyndelse, hvor frigivelsen af affaldsstoffer er størst. Efterfølgende skulle kroppen gerne føles mere frisk og bedre tilpas.

Negative ioner

Vi bliver hver dag påvirket af en overvejende stor mængde positive ioner. Kroppen har bedst af at der er en lige balance imellem positive og negative ioner. Derfor kan det være nødvendigt, at få et dagligt tilskud af negative ioner, for at kroppen virker optimalt. Turmalin har en høj udstråling af negative ioner og kan derfor være med til at genoprette denne balance. Når kroppen er i balance, kan kroppen bedre helbrede sig selv. Ion ubalancer kan bestå i forværret astma, bronkitis og høfeber. (Guy Cramer, "Advanced Research on Atmospheric Ions and Respiratory Problems", Sept. 2, 1996)

Magneter

Permanente magneter nord & syd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hud overfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet.

Øget ilt gennemstrømning i kroppen. Forbedret iltoptagelse i celler. Normalisering af cellestofskiftet, bedre udskillelse af affaldsstoffer. Styrkelse af knogle- og bruskstruktur. Afbalancering af det autonome nervesystem (virkning på stress-relaterede tilstande). Stabilisering af kredsløbet - bedre blodcirkulation. Virker afslappende på spændte muskler.

Kan benyttes døgnet rundt

Hvis der opstår ubehag i starten, så kan det skyldes at der udskilles for mange affaldsstoffer. Kan afhjælpes ved at tage produktet af eller drikke mere vand, det styrker udskillelsen af affaldsstoffer.