Magnet minimadras (4 terapi) 30 x 45 cm

På lager
Varenummer :
18-500-04
299,00 DKK

Magnet minimagnet madrassen har et vaskbart betræk og indeholder 38 magnetter af 600 Gauss. Med en mini 4 terapi magnetmadras kan man opleve, at dine muskler og led blive mere bevægelige. Magneter arbejder med muskler og blodcirkulation. Negative ioner kan rense blodet og afbalancere det autonome nervesystem. Germanium balancerer mængden af positive og negative ioner. Infrarød påvirker iltindholdet i blodet og blodcirkulationen.

  • Køb 3 for 250,00 DKK pr styk og spar 16%

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Brug af minimadrasssen

Mini 4 terapi madrassen kan bruges på et væld af måder. Brug den i sengen, som en lokal behandling af ømme områder eller i fodenden af sengen til uro i benene. I bilen kan man bruge den som siddehynde til lange turer for at undgå urolige og sovende ben. Det samme gælder, hvis man bruger den i ynglingsstolen. Brug den på ferien i stedet for en madras i fuld størrelse, så symtomerne også kan holdes nede i ferien. Kæledyr kan også have gavn af en mini 4 terapi madras. Lig den eventuel i hundekurven, på kattens yndlingssted eller under hestens dækken. Mulighederne er mange.

Reaktioner

Det er meget forskelligt, hvordan mennesker reagere. Nogle vil føle en forandring med det samme, mens andre skal bruge meretid. Selv mennesker med samme symptomer kan reagere vidt forskelligt. Det typiske forløb vil dog være, at man de første 3-4dage vil opleve træthed. Der kan også ske det modsatte, at nogle føler mere energi fra starten, hvor så træthedsreaktionernekommer senere. Trætheden skyldes udskillelse af affaldsstoffer. Sker det, er det enten fordi, man har drukket for lidt vand, ellerat udskillelsen af affaldsstoffer sker hurtigere, end kroppen kan nå at lukke dem ud af systemet. Hold eventuel en pause medbrugen af madrassen, så kroppen kan få udskilt de affaldsstoffer, der er blevet frigivet.

Advarsel

Vi anbefaler ikke mini madrassen til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide, uden at de har rådført sig med deres læge.