Magnetarmbånd (kobber) Føniks

Ikke på lager
Varenummer :
06-015-06
199,00 DKK

9,5 mm bredt i mat kobber med skyggeeffekt. Består af to typer af led. Et langt led med skrå striber og et lille led, som er formet som et I, der samler leddene. Indeholder en magnet i hvert led a ca. 2000-3000 gauss. Armbåndet er forsynet med en oplukkelig lås. Vælg længde 0,5 - 1 cm større end omkredsen på armen.

Bestil indenog vi sender din pakke i dag

Føniks

Dette armbånd her, hedder så fint Føniks. Ligesom fuglen Føniks, der er et symbol på genfødsel og genopstandelse. Måske har du brug for at rejse dig igen? Måske er du allerede en smuk ørn med et godt overblik, der er klar til at flyve?

Kobber

Et grundstof der er et livsvigtigt sporstof for dyr, planter og raske voksne mennesker der har brug for omkring 0,9 milligram Kobber om dagen. Det er især vores kunder med leddegigt, der har sagt, at de har gavn af vores kobbersmykker. Kobber er et meget levende materiale og kan derfor skifte farve og blankhed alt efter hvordan ens krop har det. Man kan især, hvis man sveder meget, opleve at man bliver "grøn" på armen under armbånd. Dette er ikke farligt, men kan nemt vaskes af med vand og sæbe.

Nikkelfri

Alle vores smykker er testet nikkelfri. Dog kan mennesker med nikkel allergi også være allergiske overfor kobber.

Specifikationer
FarveKobber
MaterialeKobber
Terapi typeMagneter