Magnetmadras (Kashmir Prestige 4 terapi)

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer :
14-000-41
Fra 2.079,00 DKK Regulær pris 2.599,00 DKK

4 terapi magnetmadrasKashmir Prestige er dejlig blød og tæt. Til dig der ønsker en blød madras. Magnetmadrassen indeholder 4 terapier. Magneter, negative ioner, infrarød terapi og germanium. En magnetmadras kan modvirke jordstråler.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Hvad er en 4 terapi magnetmadras

4 terapi magnetmadrassen skaber de optimale forhold til en sundere og mere udhvilet søvn. Du kan opleve at dine muskler og led blive mere bevægelige. Magneter arbejder med muskler og blodcirkulation. Negative ioner kan rense blodet og afbalancere det autonome nervesystem. Germanium balancerer mængden af positive og negative ioner. Infrarød påvirker iltindhold i blodet og blodcirkulationen.

Det er meget forskelligt, hvordan mennesker reagere. Nogle vil føle en forandring med det samme, mens andre skal bruge mere tid. Selv mennesker med samme symptomer kan reagere vidt forskelligt.

Reaktioner

Det er helt individuelt, hvordan hver enkelt person reagerer på brugen af en 4 terapi magnetmadras. Reaktionerne kan komme straks første nat, i løbet af nogle nætter eller først i løbet af nogle uger. Det typiske forløb vil dog være, at man de første 3-4 dage vil opleve træthed. Der kan også ske det modsatte, at nogle føler mere energi fra starten, hvor så træthedsreaktionerne kommer senere.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetsengetøj til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge. Vi anbefaler ikke at man lade et barn sove ved siden af en seng med magnetsengetøj, da dette får jordstråler til at vige uden om sengen i op til ca. 50 cm afstand.

Tilbagekøbsforsikring

Du har hos Danolan mulighed for at tilkøbe tilbagekøbsforsikring på vores magnetmadrasser. Prisen er kun 200kr for 12 ugers prøvetid, som ikke refunderes. Du sikre dig herved for at vi vil købe din brugte magnetmadras retur til samme pris, som du selv har givet. Du har i prøveperioden mulighed for at teste dine reaktioner og behagligheden ved brug af magnetmadrassen. I prøveperioden skal du bruge lagen og eventuel tilbage sendelse skal ske for egen regning.

Kashmir Prestige

Kashmir Prestige er en billig version af den lækre Kashmir uld fra bjerggeder. Kashmir er kendt for sin blødhed og lave vægt. Kashmir Prestige er blødere end Merino, dog ikke nær så blød som Kashmir diamant der kun indeholder den bedste Kashmir uld. Kashmir Prestige er til dig der ønsker en varm uldmadras, der er dejlig blød og har en pæn hvid farve.

 

Specifikationer
Blødhed
Varme
Uld pr. m2520g
Tykkelse2,0 cm
Hårlængde0,8 cm
Terapi typeMest effektive