Magnetsengetøj

Vidste du at…- Magnetterapi – er en behandlingsform, som bliver mere og mere anerkendt og veldokumenteret. Magneter bliver derfor anvendt i behandling af et utal af sygdomme og belastningssmerter og som supplement til anden form for behandling, med stor succes og gode resultater. Se vores produkter med magnetterapi her


Vi er vilde med magneter- Derfor har vi både smykker, sengetøj, strømper, sko, støttebind mm. der er monteret med magneter i forskellige styrker, og som kan placeres lige der hvor du har smerter og hvor dine symptomer er størst. Det er en nem måde, at give dig selv magnetbehandling på og samtidig en fornøjelse, at gøre noget godt for en selv og sin krop, og med det en daglige dosis ”magnettilskud”.


Pulserende magnetterapi er den seneste form for energibehandling, hvor magneter understøtter behandlingerne og genskaber kroppens naturlige balance. Magneter er medvirkende til at afbalancere kroppen og skabe forudsætningerne til, at aktivere de selvhelbredende kræfter i kroppen. Magneterne giver bedre blodgennemstrømningen og det øger ilt og næringsstofferne til kroppens celler og fremmer udskillelsen af kroppens affaldsstoffer. Krop, muskler og nervesystemet afbalanceres og smerter aftager. Mange helbredsmæssige udfordringer og skavanker vil over tid mindskes og til sidst helt forsvinde. Det giver en bedre nattesøvn, styrker din vitalitet, dit velvære og det øger automatisk ens livskvalitet.

Faldende orden

Varer 1-36 af 37

pr. side
Side