Magnethovedpude

Oplever du gener i nakken, eller døjer du med smerter i hovedet? Så kan vi anbefale dig at tage et nærmere kig på vores effektive magnetpuder og ortopædiske hovedpuder, som kan lindre overanstrengte og ømme muskler i hoved og nakke. Vores mange magnethovedpuder kan øge blodgennemstrømningen i og omkring hovede og nakke ved brug af effektiv magnetterapi, som fremmer healingsprocessen. Du kan opleve et forhøjet energiniveau i løbet af dagen og en forbedret nattesøvn. Se nærmere på vores magnethovedpuder lige her som fås i adskillige størrelser, hårdheder og materialer som latex, merino, bomuld og kashmir.
Faldende orden

21 varer

pr. side

Magneter i din hovedpude

Med magneter kan man give sig selv en simpel og behagelig magnetbehandling dagligt, helt selv når det passer dig bedst. Magneter kan øge ilt indhold, blodgennemstrømning og udskillelsen af affaldsstoffer. Nogle kan også få lindret muskelspændinger med magnetterapi. Det er let og helt ufarligt at behandle sig selv med magneter.

Når man starter med brugen af magnetterapi, er det en god ide at holde en pause i løbet af dagen. Kroppen skal lige vænne sig til magnetterapien og have udført den primære udrensning. Derefter vedligeholder magneterne blot udrensningen. Det er kun gravide, folk med pacemaker og mennesker med meget dårligt heldbred vi fraråder at bruge magnetterapi, uden at snakke med ens læge først. Ved dårligt helbred menes, at man ikke kan tåle en forkølelse, influenza eller lignende, uden at det kan være livstruende.