75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Pulserende magnetterapi

Laserbehandling og pulserende magnetterapi bliver af nogle kaldt for vores tids energimedicin.

Laser er kendt som et effektivt værktøj i mange klinikker til behandling. Magneter vinder mere og mere frem som energimedicin. Her i form af pulserende behandlingsform og kan suppleres med lys og lyd. Denne form for magnetterapi giver en kort, men kraftigere magnet behandling.

Se vores udvalg her.

per page
5 vare(r)
MEDISEND® "Lille Ludwig"

MEDISEND® "Lille Ludwig" 94-001-01

2.200,00 kr
Med Medisend kan du opnå: *På en naturlig måde at få energien, velbefindende og vitaliteten tilbage. *At blive mindre modtagelig over for f.eks. elektrosmok og harmonisere kroppen. *Selv at gøre en aktiv indsats for at bevare sundheden. *At understøtte afgiftning af kroppen. *At aktivere, forstærke og fremskynde kroppens helingskraft. *At forøge kroppens og sindets ydelseniveau f.eks. konsentration og opmærksomhed
MEDICUR®

MEDICUR® 94-001-02

2.600,00 kr
Er et pulserende magnetfeltapparat med tre programmer. Er god til at lindre smerter med, indstilling Rød, 7,8 Hz. Aktiverer helingskraften på en naturlig måde, således at der bliver mindre brug for smertelindrende medikamenter med deraf følgende mindre bivirkninger især ved knogle- og ledsmerter.
MEDICUR® COLOR

MEDICUR® COLOR 94-001-05

4.690,00 kr
Kombinerer syv solarfrekvensspektrer med det pulserende magnetfelt. Du udnytter samtidig bioenergikraften fra farverne sammen med det pulserende magnetfelt. De syv farver kan bruges hver for sig eller kombineres (120 kombinationsmuligheder). Kan aktivere/forstærke selvreguleringen i organismen og aktivere helingskraften. Hver farve i sollyset har en frekvens og dermed en bestemt biologisk virkning på den psykiske og fysiske reguleringskraft i organismen.
CEPES-laser®

CEPES-laser® 94-005-01

3.999,00 kr
Tilbyder tre behandlingsformer: Rød lys laser – pulserende magnetfelt – substrattilpasning Hver enkelt behandlingsform virker hver for sig mærkbar. Anvender du alle tre muligheder samtidig, opnår du virksomme resultater. Du vil blive overrasket, hvad du kan opnå med CEPES-Laser. CEPES-Laser giver samtidig lokale og systemiske virkninger. Dermed er den i længden enhver nålebehandling overlegen og væsentlig billigere.
PHYSIOTRON®

PHYSIOTRON® 94-011-01

33.650,00 kr

Physiotron magnetisk stimulation system.

Velegnet til professionelt brug i klinikker.

Physiotron udstyr er et dokumenteret og velafprøvet system, som har sin effektivitet ved brug af magnetisk stimulation. Komplementær- og energi medicin Den Physiotron magnetisk stimulation er en fysisk behandlingsmetode, der er baseret på gammel viden og med de nyeste resultater inden for medicin, biologi og teknologi og de kendte fysiske forhold der anvendes til at stimulere organismen. De særlige applikatorer kan anvendes på hele kroppen og lokalt på forskellige områder af kroppen, såsom rygsøjlen, bækken, lår, knæ, ankler, fødder, arme, hænder, ører, øjne og kæbe. Det kan være i forbindelse med behandling og smertelindring ved gigtlidelser, muskel og ledproblemer, rygbesværligheder. Fremmer og bedre sportspræstationer, koncentrations- og indlæringsevne, stressrelaterede lidelser m. m.

PHYSIOTRON Body Balance system består af en

- Basic Controller til signalstyring,

- ALPHAsync Headset som anvende til en kombination af magnetiske lysimpulser og valgfri lyd.

- Liggeunderlag på 55 x 180 cm til helkropsbehandling.

- Pude på 30 x 43 cm til lokal behandling. Brugsvejledning på engelsk eller tysk medfølger. Det er altid muligt at få demonstreret systemet i vores butik.

Kontakt os og aftal tid til en afprøvning af Physiotron magnetisk stimulation system.

per page
5 vare(r)

Mulige filtre