Magnetsmykkers virkning

01_Magnetarmb_nd
01_Magnethalsk_de
01_Magnet_reringe

Hvordan virker magnetsmykker?

Magnetsmykkers virkning, eller magneter har været kendt gennem århundreder, og har været brugt til at hele og lindre problemer i kroppen. Magnetsmykker kan øge blodgennemstrømningen, ilt ildhold og udskillelsen af affaldsstoffer. Denne udskillelsesproces kan fremme vores generelle helbredstilstand. Kunder har givet udtryk for, at det har lindret problemer i kroppen. Det kan føles som en varme eller en prikkende fornemmelse i kroppen, og få vil opleve en forværring de første par timer.

Vi er alle omgivet af et naturligt magnetfelt. Dette magnetfelt har en indvirkning på kroppens celler, og er medvirkende til at skabe balance. Blodcellerne har det ofte med at klumpe sig sammen, men magnetvirkningen gør, at de skilles ad og derved flyder hurtigere og nemmere gennem vores blodbaner. Således får vi tilført ilt og affaldsstofferne transporteres væk. Alt sammen til gavn for vores almene velvære og velbefindende.

Hvilken reaktion kan man forvente?

Det er helt individuelt, hvordan hver enkelt person reagerer på brugen af magnetsmykker. Det typiske forløb vil dog være, at man den første tid kan opleve træthed i kroppen. Der kan også ske det modsatte, at nogle føler mere energi fra starten, hvor så træthedsreaktionerne kommer senere.

Trætheden skyldes udskillelse af affaldsstoffer. I forbindelse hermed kan man evt. opleve utilpashed. Sker det, er det enten fordi man har drukket for lidt vand, eller at udskillelsen af affaldsstoffer sker hurtigere, end kroppen kan nå at lukke dem ud af systemet.

Hvor længe skal man gå med sit magnetsmykke før man mærker virkningen?

Du skal bære dit magnetsmykke eller magnet så meget som muligt, og mindst 6 timer dagligt. De fleste mærker en virkning med det samme, mens få først får en virkning efter nogle måneder. Vi har haft kunder der ikke længere følte en virkning af magnetsmykkerne eller magneten, og derfor stoppede med at gå med dem. Kort tid efter mærkede de så skavanker, de lykkeligt havde glemt alt om, dukke op igen. Vær opmærksom på, at der kan komme en kortvarig forværring af skavankerne under udrensningsprocessen.


Hvor tæt skal magneten sidde på kroppen?

Når du vælger et magnetsmykke, er det vigtigt at du syntes det passer til dig, og det er behageligt at bære. Smykker og magneter behøver ikke at berøre huden for at have en virkning, men jo tættere magneten er placeret mod huden, jo større effekt vil kunne mærkes.

Magnetens styrke (gauss) samt størrelse på magneten har ligeledes en betydning for effekten. Gauss bliver målt i magnetens midte. Men en lille magnet med mange gauss kan f.eks. virke svagere, end en større magnet på færre gauss (dette kan ofte skabe forvirring). Eksempelvis kan man placere flere magneter, direkte på et problem for at opnå en større og hurtigere lindring. Magneter kan fås i mange størrelser, styrker (gauss) og i forskellige udgaver.

Er der bivirkninger ved at bruge magnetsmykker?

Når du begynder at bruge dit magnetsmykke, vil du udskille en masse affaldsstoffer den første uge. Derfor er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand. Det er meget forskelligt, hvordan vi hver især oplever magneters påvirkning. Nogle personer mærker ingen ændring, imens andre kan føle en kortvarig forværring af de gener, som man ønsker behandlet og gerne vil af med.

Forbigående symptomer kan f.eks. være: problemer i hovedet, lettere svimmelhed, generel utilpashed, problemet øges, og en følelse af mathed og træthed. Generne vil ofte være kortvarige, og kan mindskes ved at bruge magneterne i kortere tid af gangen, eller ved helt at undlade brugen af magneter indtil symptomerne er klinget af. Opstår der en forværring, kan det være pga. en øget udskillelse af affaldsstoffer og en afbalancering af kroppens generelle tilstand.

Man skal se dette som noget positivt, da man derved har en virkning og at forringelsen blot er et tegn på, at kroppen arbejder med ens problemområder. Husk at drikke rigeligt med vand under udrensningsprocessen.

Kan alle bruge magnetsmykker?

Som udgangspunkt kan alle bruge magnetsmykker, men vi anbefaler ikke magnetsmykker eller magneter til folk med pacemaker, gravide, samt folk med meget dårligt helbred, uden at de har rådført sig med deres læge. Ved meget dårligt helbred forstås, hvis man ikke kan tåle en forkølelse, influenza eller lignende, uden at det kan være livstruende.


Hvordan vedligeholder jeg mit magnetsmykke?

Når du skal rengøre eller vedligeholde dit magnetsmykke eller magnet, foregår det ved, at man tager smykket af og tjekker bagsiden for smuds. Man vasker smykket/magneten med vand og evt. mild sæbe og med en blød klud. Hvis du udskiller en del affaldsstoffer, kan du risikere at lakken ovenpå magneterne krakelerer eller ryger af. Hvis dette er tilfældet, kan du altid give magneterne en ny gang lak, f.eks klar neglelak.

Kan mit magnetsmykke tåle vand?

Dit magnetsmykke eller magnet tager ikke skade af vand, sæbe og et dagligt bad. Derimod havvand med højt saltindhold og kloarvand i svømmehalen er skadeligt for magneterne, og anbefales derfor ikke.

Holder mit magnetsmykke sig pænt?

Ja, dit magnetsmykke i stål og titanium holder sig pænt, og afgiver sjældent misfarvninger på huden, da de ikke oxiderer som sølv og kobber. Derimod er kobber mere påvirkeligt af kroppens surhedsgrad, og kan derfor give misfarvninger på huden samt ændre smykkets udseende.


Hvor længe holder magneter sin effekt?

Magneter holder i mange år, men efter ca 20 år, vil man kunne måle et mindre tab af magnetismen i magneterne, men dog ikke i sådan en grad, at det forringer virkningen af magneterne. Det vil sige, at risikoen for slitage, eller at du mister dit magnetsmykke/magnet er meget større end tabet af magnetens styrke.

Hvordan åbner man magnetsmykkerne?

Træk i kanten ved viste pil for at åbne magnetsmykket. Vi kan justere stramheden af låsen på dit magnetsmykke, hvis det skulle være nødvendigt. L_s_med_pil


Kundernes tilbagemelding om virkningen/lindringen ved brugen af magnetsmykker/magneter:

 • Muskelproblemer
 • Hovedproblemer
 • Dårligt blodomløb
 • Ledproblemer
 • Ryg-og skulder problemer
 • Tennisalbue
 • Uro i benene
 • Menstruationssmerter
 • Piskesmæld
 • Søvnløshed og træthed
 • Seneskedehindebetændelse
 • Stress
 • Følelsesløshed
 • Hjerte - kar sygdomme
 • Overfølsomhed
 • Ubehag der kan opstå ved at køre/sejle
 
 

Armb_nd_samling_011