Magnetsmykker

Med vores magnetsmykker kan du på en effektiv og ufarlig måde give dig selv magnetterapi og opnå mærkbare resultater på kroppen. Vi fører et bredt sortiment af magnetarmbånd, magnethalskæder, magnet øreringe, magnet ringe, magnet ankelkæder og magnet hjerter. Hos os kan du også finde ion smykker og 5 terapi armbånd, halskæder og ankelkæder, som kun indeholder magnet i hver 5. led, mens resten af leddene indeholder infrarød terapi, negative ioner, germanium og energipulver. Generelt kan man sige, at magnetterapi arbejder med kroppens muskulatur, mens 5 terapi arbejder med organer og kropsfunktioner. Uanset dit behov kan du finde det rette magnetsmykke her hos Danolan, hvor vi desuden har en hurtig og billig levering.

Faldende orden

Varer 1-36 af 748

pr. side
Side

Magnetsmykkers effektivitet

Når man vælger et magnetsmykke er det vigtigste at man kan lide smykket og har lyst til at gå med det hele tiden. Hvis man køber et smykke kun på grund af styrken og virkningen, som man reelt set ikke har lyst til at gå med, ender det ofte med at smykket ligger i en skuffe derhjemme, hvilket gør at man aldrig vil få en effekt af det.

Alle magneter i vores stål, titanium og kobber magnetsmykker er Neodyme (Neodymium) magneter, hvilket er en magnet type der er ekstrem stærk og holdbar. Magnetens effekt holder omkring 20 år, altså længere end selve smykket.

Vi opgiver styrken på alle vores magneter i gauss. 2000 gauss svarer f.eks. til 0,2 Tesla (1 gauss = 10-4 Tesla). Gauss er til for at beskrive og sammenligne styrken på magneter. Den opgivne gauss er målt helt tæt på magneten. Hvis man har magneten 1 - 2 cm fra huden er gauss styrken svagere. Man kan dog sagtens have f.eks. et armbånd til at sidde løst omkring armen, da der i de fleste magnetarmbånd har magneter hele vejen rundt og der er derfor altid nogen, der sidder helt tæt til huden.

Jo større magneterne er, jo større styrke har magneterne. Når armbåndet indeholder mange magneter, vil armbåndet også være stærkere. Man kan dog ikke ligge gauss værdierne sammen, da gauss blot er et udtryk for magnetens udstråling. Derfor er brede armbånd, med store magneter, der ligger tæt, stærkere end smalle armbånd, med små magneter. Mange af vores smalle magnetarmbånd har dog ofte tætsiddende magneter, hvilket kan udligne at magneterne ikke er så store. Et smalt armbånd er oftest pænt til en smal kvinde arm, mens et bredt magnetarmbånd passer godt til stærke mænd. Da kvinderne oftest er mindre end mændene, gør det heller ikke noget at armbåndet er lidt svagere, da der også er mindre krops masse at behandle.

Magnetfeltet i menneskehjernen er 10-9–10-8 gauss.
Jordens magnetfelt ved jordens overflade er 0,31 - 0,58 gauss.
Jordens magnetfelt i dens kerne er 25 gauss.

Selvom jordens gauss styrke er "svag" er virkningen af den ikke at underkende, da "magneten" er enorm stor.

Magnetsmykkers virkning på kroppen

Magnetterapi er et område der stadig forskes en del i, da der er fundet tegn på at statiske magnet kan øge blodgennemstrømningen i blodårer og mindske hævelse. Ph.d. Thomas Skalak forsker ved University of Virginia siger: "Hvis en skade ikke hæver, vil den hele hurtigere – og personen vil opleve færre smerter og bedre bevægelighed" Det betyder, at magneter kan bruges på samme måde som isposer og kompression nu bruges til daglige forstuvninger, slag og blå mærker, men med mere gavnlige resultater. Den lette tilgængelighed og lave omkostninger ved denne behandling kan give enorme gevinster i menneskers produktivitet og livskvalitet.

Kilde:

University of Virginia. "Healing Value Of Magnets Demonstrated In Biomedical Engineering Study." ScienceDaily. ScienceDaily, 7 January 2008. <www.sciencedaily.com/releases/2008/01/080103132307.htm>

Magnetsmykker, virker det?

Det er vores erfaring, at kunder der bruger magnetsmykker, føler en forbedring af blodgennemstrømning og mindre hævelse i de områder de bruger magnetsmykker. Det er meget forskelligt, hvor lang tid der går, før kunden mærker en forskel. Nogle mærker det med det samme, andre føler en forbedring langsomt efter nogle uger.

Er der bivirkninger ved at bruge magnetsmykker?

Der er ikke dokumenteret nogle bivirkninger ved at bruge magnetsmykker. Dog oplever vi at nogle få kunder, har en hurtig og voldsom reaktion efter påbegyndt behandling med magnetsmykker. For disse kunder er der en risiko for at de føler sig ekstra trætte i en kort tilvændingsperiode. Man kan afhjælpe dette ved at drikke rigeligt med vand og give kroppen ro. Vores erfaring er at denne træthed skyldes at magneterne får kroppen til at udrense ekstra mange affaldsstoffer på en gang, hvilket kan resultere i træthed. Hvis det bliver meget voldsomt, kan det være en foredel at tage magnetsmykkerne af en dagstid og så tage dem på igen, for på den måde at få udrensningen til at blive mindre intensiv.

Man kan sige at dem der har den voldsomme reaktion af magnetsmykker, også ofte er dem der har stor gavn af magnetsmykkerne. Når kroppen først har fået udrenset størstedele af de affaldsstoffer, som kan give problemer. 

Danolan forhandler et stort udvalg af Magnetsmykker

Vi er her hos Danolan kendt for vores store udvalg af magnetsmykker til mænd og kvinder. Vi har mange års erfaring og importerer selv alle magnetsmykker direkte ved producenterne. Vi forhandler magnetsmykker til alle formål og står altid parat til at vejlede dig, hvis du er i tvivl om hvilket smykke du vil have mest gavn af. Hos Danolan sælger vi både magnetarmbånd, magnethalskæder, magnet øreringe, magnet ringe, magnet hjerter og meget mere. Du finder alle vores magnetsmykker her på hjemmesiden, men du er også meget velkommen til at besøge vores fysiske butik nær Kolding, hvor vi også har alle magnetsmykkerne på lager. Adresse på vores fysiske butik er: Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup. Du kan se vores åbningstider her.