75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Ion smykker

Her er Ion øreringe til hende og ion læderarmbånd til hende og ham. Læderarmbånd med forskellige flet og flotte charms og udsmykninger i stål. Nogle med stålplader til graveringer. Her er både ion armbånd og armbånd med 5 terapi.

Ioner er en del af vores livsbetingelser. Der findes negative og positive ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved forurening, it-udstyr og i dårligt udluftede lokaler. Vi skal gerne have lige mange positive som negative ioner i kroppen, dog har de fleste en overvægt af positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre ion balance.

per page
19 vare(r)
Prisbasker
Læderarmbånd (Den adelige)

Læderarmbånd (Den adelige) 07-100-05

Pris: 149,00 kr

Special Price 119,00 kr

-20%
Læderarmbånd (Den adelige)
Prisbasker

Læderarmbånd (Den adelige) 07-100-05

Pris: 149,00 kr

Special Price 119,00 kr

-20%
11 mm bredt i sort flet. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
Læderarmbånd (Den sympatiske)

Læderarmbånd (Den sympatiske) 07-101-05

149,00 kr
6 mm bredt i sort flet. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
Læderarmbånd (Den sjælfulde)

Læderarmbånd (Den sjælfulde) 07-102-05

149,00 kr
8 mm bredt i sort flet med magnetlås i børstet stål. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
Ion armbånd (Brynjen)

Ion armbånd (Brynjen) 07-103-05

149,00 kr
14 mm bredt i blankt stål og mat sort. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
Ion armbånd (Skorpionen)

Ion armbånd (Skorpionen) 07-104-05

149,00 kr
13 mm bredt i sort flet med blank stål front med skorpion. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
Ion armbånd (Den uimodståelige)

Ion armbånd (Den uimodståelige) 07-105-05

149,00 kr
10 mm bredt i sort flet med 2 blanke stål "knopper". Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
4 terapi armbånd (Den respektfulde)

4 terapi armbånd (Den respektfulde) 07-200-05

149,00 kr
8 mm bredt i sort blød gummi med en lås i blank sølvfarve. I låsen er der 1 magnet og 1 germanium. Der er også to flytbare firkanter i blank sølvfarve, på armbåndet, der indeholder infrarød og energipulver. Armbåndet kan laves på 16 - 23 cm.
Ion armbånd (Sølvslangen)

Ion armbånd (Sølvslangen) 07-106-05

149,00 kr
8,5 mm bredt i sort gummi med en stål wire i midten. Foran på armbåndet er der en blank stålplade med en slange. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
Magnetarmbånd (Den heroiske)

Magnetarmbånd (Den heroiske) 07-250-55

199,00 kr
Pladen er 29 mm højt og 50 mm bredt i blank stål. Selve armbåndsremmen er 18 mm høj og i sort læder look. Længden på armbåndet kan svinger fra 16 cm - 20 cm i omkreds. Indeholder 3000 gauss magneter, infrarød terapi, negative ioner, germanium og energipulver.
Læderarmbånd (Sølvtråden)

Læderarmbånd (Sølvtråden) 07-111-05

199,00 kr
Fleksibelt og blødt armbånd i sort læder. 12 mm bredt. Snoet læder med sølvfarvet tråd indflettet. Skydelås med magneter. 4 terapiarmbånd. Fås i størrelse M (17-19 cm) Magneter øger iltningen i blodet og fremmer udrensningen af affaldsstoffer i kroppen. Infrarød stråling forbedre blodcirkulationen og korpstemperaturen. Negative ioner har en indvirkning på vores immunforsvar. Germanium har indvirkning på de positive ioner, som vi udsættes for gennem tv, mobil, pc ol. Negative ioner fremmer vores stofskifte, cellernes fornyelse og immunforsvar.
Læderarmbånd (Dragen)

Læderarmbånd (Dragen) 07-119-05

199,00 kr
Dramatisk læderarmbånd i sort. 8 mm bredt. Flettet lædersnor som afsluttes i 2 dekorative dragehoveder i stål med en ring som lås i smukt design. 3 terapi armbånd. Infrarød, Negative ioner, Germanium. Infrarød stråling forbedre blodcirkulationen og korpstemperaturen. Negative ioner har en indvirkning på vores immunforsvar. Germanium har indvirkning på de positive ioner, som vi udsættes for gennem tv, mobil, pc ol. Negative ioner fremmer vores stofskifte, cellernes fornyelse og immunforsvar.
Læderarmbånd (Yndefuld)

Læderarmbånd (Yndefuld) 07-118-05

199,00 kr
Læderarmbånd. Smukt og sejt armbånd i sort læder. 15 mm bredt. Flettet lædersnor som ligger dobbelt, med charms af stål. Skydelås i stål med magneter. Magnet- og negativ ionterapiarmbånd. Magneter, Negative ioner. Magneter øger iltningen i blodet og fremmer udrensningen af affaldsstoffer i kroppen. Negative ioner har en indvirkning på vores immunforsvar. Negative ioner fremmer vores stofskifte, cellernes fornyelse og immunforsvar.
Læderarmbånd (Den mægtige)

Læderarmbånd (Den mægtige) 07-108-05

199,00 kr
Fleksibelt og blødt armbånd i sort læder. 13 mm bredt. Læderbånd med snoninger. Skydelås i blankt stål og med magneter. 4 terapiarmbånd. Magneter øger iltningen i blodet og fremmer udrensningen af affaldsstoffer i kroppen. Infrarød stråling forbedre blodcirkulationen og korpstemperaturen. Negative ioner har en indvirkning på vores immunforsvar. Germanium har indvirkning på de positive ioner, som vi udsættes for gennem tv, mobil, pc ol. Negative ioner fremmer vores stofskifte, cellernes fornyelse og immunforsvar.
Læderarmbånd (Den overbærende)

Læderarmbånd (Den overbærende) 07-109-05

199,00 kr
Flot læderarmbånd i sort. 8 mm bredt. Flettet lædersnor som afsluttes i en smuk dekorativ hægtelås i mat stål. Blødt læder og behagelig at bære. 3 terapi armbånd. Infrarød, Negative ioner, Germanium. Infrarød stråling forbedre blodcirkulationen og korpstemperaturen. Negative ioner har en indvirkning på vores immunforsvar. Germanium har indvirkning på de positive ioner, som vi udsættes for gennem tv, mobil, pc ol. Negative ioner fremmer vores stofskifte, cellernes fornyelse og immunforsvar.
Læderarmbånd (Liljen)

Læderarmbånd (Liljen) 07-113-05

199,00 kr
Flot læderarmbånd i sort. 8 mm bredt. Flettet lædersnor lagt dobbelt, som afsluttes i en smuk dekorativ hægtelås i blankt stål. Ydermere 2 flytbare lukkeanordninger i smukt design. 3 terapi armbånd. Infrarød, Negative ioner, Germanium. Infrarød stråling forbedre blodcirkulationen og korpstemperaturen. Negative ioner har en indvirkning på vores immunforsvar. Germanium har indvirkning på de positive ioner, som vi udsættes for gennem tv, mobil, pc ol. Negative ioner fremmer vores stofskifte, cellernes fornyelse og immunforsvar.
Læderarmbånd (Blomsten)

Læderarmbånd (Blomsten) 07-114-05

199,00 kr
Flot læderarmbånd i sort. 8 mm bredt. Flettet lædersnor lagt dobbelt, som afsluttes i en smuk dekorativ hægtelås i blankt stål. Ydermere 2 flytbare lukkeanordninger i smukt design. 3 terapi armbånd. Infrarød, Negative ioner, Germanium. Infrarød stråling forbedre blodcirkulationen og korpstemperaturen. Negative ioner har en indvirkning på vores immunforsvar. Germanium har indvirkning på de positive ioner, som vi udsættes for gennem tv, mobil, pc ol. Negative ioner fremmer vores stofskifte, cellernes fornyelse og immunforsvar.
Læderarmbånd (Det keltiske kors)

Læderarmbånd (Det keltiske kors) 07-115-05

199,00 kr
Flot læderarmbånd i sort. 8 mm bredt. Flettet lædersnor lagt dobbelt, som afsluttes i en smuk dekorativ hægtelås i blankt stål. Ydermere 2 flytbare lukkeanordninger i smukt design. 3 terapi armbånd. Infrarød, Negative ioner, Germanium. Infrarød stråling forbedre blodcirkulationen og korpstemperaturen. Negative ioner har en indvirkning på vores immunforsvar. Germanium har indvirkning på de positive ioner, som vi udsættes for gennem tv, mobil, pc ol. Negative ioner fremmer vores stofskifte, cellernes fornyelse og immunforsvar.
Læderarmbånd (Slangen)

Læderarmbånd (Slangen) 07-116-05

199,00 kr
Flot læderarmbånd i sort. 8 mm bredt. Flettet lædersnor lagt dobbelt, som afsluttes i en smuk dekorativ hægtelås i blankt stål. Ydermere 2 flytbare lukkeanordninger i smukt design. 3 terapi armbånd. Infrarød, Negative ioner, Germanium. Infrarød stråling forbedre blodcirkulationen og korpstemperaturen. Negative ioner har en indvirkning på vores immunforsvar. Germanium har indvirkning på de positive ioner, som vi udsættes for gennem tv, mobil, pc ol. Negative ioner fremmer vores stofskifte, cellernes fornyelse og immunforsvar.
Læderarmbånd (Det harmoniske kors)

Læderarmbånd (Det harmoniske kors) 07-117-05

199,00 kr
Flot læderarmbånd i sort. 8 mm bredt. Flettet lædersnor lagt dobbelt, som afsluttes i en smuk dekorativ hægtelås i blankt stål med en rød glasperle. Ydermere 2 flytbare lukkeanordninger i smukt design. 3 terapi armbånd. Infrarød, Negative ioner, Germanium. Infrarød stråling forbedre blodcirkulationen og korpstemperaturen. Negative ioner har en indvirkning på vores immunforsvar. Germanium har indvirkning på de positive ioner, som vi udsættes for gennem tv, mobil, pc ol. Negative ioner fremmer vores stofskifte, cellernes fornyelse og immunforsvar.
per page
19 vare(r)

Mulige filtre

Kategori
  1. Læderarmbånd (19)
Vælg armbånd omkreds:
  1. S (16 - 18 cm) (2)
  2. M (17 - 19 cm) (3)
  3. L (18 - 20 cm) (6)
Farve
  1. Sølv farve (1)
  2. Sort (18)
M/K
  1. Kvinder (16)
  2. Mænd (18)