75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Ion øreringe

Disse smukke ion øreringe indeholder negative ioner. Der findes både negative og positive ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved forurening, it-udstyr og i dårligt udluftede lokaler. Vi skal helst have lige mange positive som negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.

per page
2 vare(r)
Ion øreringe

Ion øreringe 09-356-91

99,00 kr
9 mm brede og 6 mm i højden i blankt stål. Øreringen er formet som et hjerte med en lille glassten. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
Ion øreringe

Ion øreringe 09-356-94

99,00 kr
9 mm brede og 6 mm i højden i blank guldfarvet stål. Øreringen er formet som et hjerte med en lille glassten. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
per page
2 vare(r)

Mulige filtre

Farve
  1. Sølv farve (1)
  2. Guld farve (1)
M/K
  1. Kvinder (2)