Magnet øreringe

Se vores store udvalg af magnet øreringe, som kan bidrage til en øget blodgennemstrømning i og omkring ørerne. Oplever du spændinger eller milde hovedpiner, så er vores magnet øreringe her på siden lige noget for dig. Vi fører en bredt udvalg af elegante øreringe i materialer som stål, titanium og hæmatit. Uanset om du har huller i ørene eller ej, kan du finde magnet øreringe, som passer dig. Se vores mange øre clips, øre sticks og hoops i et bredt udvalg af farver og størrelser til enhver smag. Som noget særligt fører vi også magnet låse, som fungerer til de fleste slags øreringe.
Faldende orden

34 varer

pr. side

Magnet øreringe mod migræne

Vores magnet øreringe er meget brugt blandt vores kunder til mild hovedpine og i nogle tilfælde også migræne. Forskere har fundet tegn på at magneter kan øge blodgennemstrømningen i blodåre og mindske hævelser i det område, hvor de er placeret. Derfor kan magnet øreringe i nogle tilfælde hjælpe mennesker med problemer i og omkring hovedet. Det er nemt at få magneter tæt på hovedet ved at bruge magnetøreringe og så er det også billigt. 

Magnet øreringe til kvinder

Hos Danolan har vi rigtig mange forskellige typer af magnet øreringe. Vi har magnet øreringe både til kvinder med huller i ørene og uden huller i ørene. Vores magnetiske øreringe fås både som ørestikker og øreringe med magneter ind mod øret. Stort set alle vores magnetøreringe er i stål, men vi forhandler hæmatit øreringe som er naturligt magnetiske. Magnet øreringene i stål fås i børstet stål, guldfarve, sort, rosé guldfarve og kombinationer af disse farver. Tag et kig på vores store udvalg. Der er helt sikkert også et par magnet øreringe du kan lide.