75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Hæmatit magnet øreringe

Hæmatit er en magnet der kan findes i naturen. Hæmatit virker som normale magneter. Dog er hæmatit lidt svagere. Hæmatitøreringe kan styrke blodomløbet og måske lindre spændinger i hovedet. At gå med hæmatitøreringe, er en nem måde at få en daglig mild magnetterapi.

per page
3 vare(r)
Magnet øreringe (hæmatit)

Magnet øreringe (hæmatit) 09-313-05

79,00 kr
63 mm høj og største perle er 14 mm bred. De store perler er formet som flade hjerter og farvet orange. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
Magnet øreringe (hæmatit)

Magnet øreringe (hæmatit) 09-314-01

79,00 kr
Den hvide sten perle er 10 mm bred. Man placere den hvide sten perle foran på øret og den sorte bag på øret. Man behøves derfor ingen huller i ørene. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
Magnet lås til ørestikker

Magnet lås til ørestikker 09-317-05

89,00 kr
Magnetlås i blodsten. Har du hul i ørene, så er her en genial løsning til fastholdelse af dine egne ørestickere med en lås monteret i en magnetisk blodsten. Passer til alle størrelser. De patenterede låse sidder bag på øreflipperne og fastholder dine ørestickere, samtidig med at de giver dig magnetbehandling. Er god mod hovedpine, svimmelhed, øresusen, smerter i kæber og tænder og andre skavanker.
per page
3 vare(r)

Mulige filtre

Farve
  1. Sort (3)
M/K
  1. Kvinder (3)
  2. Mænd (1)