Magnetarmbånd

Glæd dig selv, en veninde eller et kært familiemedlem med et magnetsmykke som både er smukt og besidder fantastiske egenskaber. Samtidig med at du får et fantastisk flot smykke, får du også magneternes positive indvirkning på følelsen af almen velvære. Her i vores brede udvalg finder du et væld af forskellige modeller, smarte designs, og størrelser som passer enhver. Vi forhandler magnetarmbånd til damer og herrer i stål, titanium, kobber og hæmatit. Prøv et magnetarmbånd med led eller en magnetarmring uden lås. Hvert armbånd er udført efter en høj kvalitetsstandard og holder sig pænt mange år ud i fremtiden. Ved din bestilling vil magnetarmbåndets længde altid blive tilpasset dig og dine ønsker. Se nærmere på vores store udvalg lige her.
Faldende orden

Varer 1-36 af 752

pr. side
Side

Online forhandler af magnetarmbånd

Danolan igennem en lang årrække forhandlet magnetarmbånd til Danmark, Sverige, Norge og Grønland. Vores Lager og kontor ligger i Danmark, nær Kolding, hvor der også er mulighed for at besøge vores fysiske butik og se alle vores flotte magnetprodukter. Hos os får du gerne vejledning til hvilken type af magnetarmbånd, der passer bedst til dine behov. Vi har et stort udvalg af magnetarmbånd til både mænd og kvinder. Magnetarmbånd fås i flere forskellige materialer, men de mest gængse er stål, titanium og kobber. Flere forretninger sælger også magnetarmbånd i gummi, men kun med en enkelt magnet. Vi sælger et enkelt gummi magnetarmbånd, der minder om disse her. Det kan dog godt betale sig at betale lidt mere for f.eks. et stål magnetarmbånd, da de ofte holder længere og indeholder flere magneter. Førhen forhandlede Matas magnetarmbånd, men det er de stoppet med.

Virkning ved magnetarmbånd

Forskning viser tegn på at magnetarmbånd kan øge blodgennemstrømningen lokalt, hvor magnetarmbåndet bæres og at hævelser kan mindskes. Vores kunder føler også ofte en forandring efter at de begynder at bruge magnetarmbånd. Magnetarmbånd bruges ofte til muskelproblemer, øgning af blodgennemstrømingen og hævelser i og omkring armene og i hænderne. For få en effekt af et magnetarmbånd, er det vigtigt at man bruger det i minimum 6 timer om dagen. De fleste kunder mærker en effekt efter kort tid, men få mærker først en langsom effekt efter nogle uger. Der er ikke dokumenterede bivirkninger ved brug af magnetarmbånd og de fleste mærker ingen gener ved brugen af magnetarmbånd. Der er dog meget få kunder der kan opleve tæthed i starten, når de begynder at bruge magnetarmbånd. Vi anbefaler at man drikker rigeligt med vand, når man starter med at bruge magnetarmbånd, da nogle kunder oplever en stor udrensning af affaldsstoffer og derfor oplever træthed. Disse gener forsvinder heldigvis hurtigt og opleves kun i opstartsfasen.

Magnetisme

Man har kendt til magnetisme helt tilbage til de gamle grækere, som fandt jernmalmen og brugte materialet til primitive kompasser, så de kunne orientere sig til søs. Alle magneter har en nord og en syd pol. Alt er i princippet styret af magnetisme, da alle atomers byggesten er magnetiske. Kernepartiklerne (neutroner og protroner) og elektroner virker som små stang-magneter. Jorden er også en stor magnet, med to magnetiske poler. Sydpolen og Nordpolen. Mellem polerne "bølger" de magnetiske feltlinjer ud fra sydpolen og i en kurve mod Nordpolen. Et kompas vil altid rette sig efter de magnetiske strømninger og derfor pege mod Nordpolen, uanset hvor man befinder sig. Det skal dog lige nævnes at Jordens nordpol fysisk set er en magnetisk sydpol, idet den tiltrækker magneters nordpol.

En magnetisk nordpol vil altid tiltrække en sydpol og to ensrettede poler vil altid frastøde hinanden. F.eks. vil to sydpoler altid frastøde hinanden. En magnet vil altid prøve at hænge fast i jern. Test f.eks. dit magnetsmykke på dit køleskab, hvis normale køleskabs magneter (magneter til opslagstavler) kan hænge, burde magnetsmykket også blive tiltrukket til køleskabet. Magneter kan ikke hænge på f.eks. messing, aluminium og rustfri stål.

Næsten alle vores magnetsmykker indeholder Neodyme magneter, som er stærke og meget holdbare magneter. De har en stor udstråling og er formet som en lille knap med en stærk nord og sydpol på de flade sider. Det er kun vores hermatit smykker der ikke indeholder Neodyme magneter. Hermatit indeholder jern og kan derfor gøres magnetisk. Det er en svagere magnet, dog er den naturligt skabt og billig at producere.

Man kan også lave magneter i bånd. Vi bruger f.eks. disse magnetbånd i vores magnetmadrasser.