Materiale typer

Her hos Danolan fører vi et bredt udvalg af magnetsmykker i forskellige materialer, som hver har deres unikke egenskaber. Denne side er skabt for at give dig et bedre overblik over disse materialer, så du nemt kan finde frem til den rette smykke kvalitet til dine behov og præferencer. Er du til rustfrit stål, der ikke oxiderer, titanium som har en lav vægt, kobber der bidrager til produktionen af collagen, eller hermatit som har en mild og naturlig magnetisme?

Læs meget mere om smykkernes kvaliteter her på siden og husk på, at vores kompetente medarbejdere altid kan træffes på:
tlf. 75 36 77 11.

Rustfri stål

Et stål magnetsmykke kan bæres 24 timer i døgnet og stadig bevare sin skønhed. Rustfri stål magnetsmykker smitter ikke af og det oxiderer ikke som f.eks. sølv og kobber. Vi har det største udvalg i stål magnetsmykker og de fåes i mange farve f.eks. sølv, guld, Rosé gul og sort.

Titanium

Et titanium magnetsmykke er meget behageligt at gå med, da vægten er meget lav og kvaliteten i top. Materialet er hårdt og bliver derfor ikke så nemt ridset. Titanium magnetsmykker anbefales til allergikere, da de afgiver ekstremt lidt stof. Titanium er et materiale der er svært at arbejde med og magnetsmykker i titanium er derfor dyrere.

Kobber

Når du bærer et kobber magnetsmykke, vil du få de positive virkninger fra magneterne og kobberen. Kobber er et vigtigt grundstof, der blandt andet bruges af de røde blodceller til at transportere ilten. Kobberen er også vigtig i produktionen af collage, som har betydning for vores knogler, brusk, hud, hår og opretholdelsen af kroppens immunforsvar. Flere af vores kunder der lider af leddegigt fortæller at deres magnetsmykke i kobber har mindsket deres smerter og betændelse.

Mennesker med nikkelallergi kan nogen gange også være allergiske overfor kobber.

Hermatit

Hermatit er en naturlig magnetsten. Hermatit magnetsmykker har samme virkning som normale magnetsmykker, dog er hermatit ikke en nær så stærk magnet som det fabriks produceret magneter. Hermatit magnetsmykker er væsentligt billigere og er derfor gode til at teste om magneterne har en virkning på en.