Placering af magnetsmykket

Når det kommer til placering af magnetsmykket, er det afgørende, hvilke problemstillinger, du ønsker at behandle. Her på siden er det vores ønske at vejlede dig til den rette placering, så du kan få det bedste ud af din magnetterapi. Vi har gjort siden overskuelig og nem at navigere i ved at beskrive hver af vores smykkevarianter og forklare, hvad de specielt egner sig til, og hvordan du bør placere og anvende dem. Uanset dine behov kan du med sikkerhed finde et smykke og den rette placering af magnetsmykket her hos Danolan. God læselyst.

Magnet armbånd

Magnet armbånd er gode til mennesker med muskel problemer i hænder, fingre eller arme.

Magnet halskæde

Magnet halskæder anbefales til mennesker med problemer i skulder, nakke, hoved og ryggen.

Magnet ankelkæde

Vi har god erfaring med magnet ankelkæder til personer med uro i benene. Magnet ankelkæder kan også anbefales, hvis man har muskel problemer i fod, ben eller lår.

Magnet hjerte

Et magnet hjerte kan placeres næsten overalt på kroppen. F.eks. i undertøj, sokker, trøje, lommer m.m.. Hjertet er rigtig godt til kraftig lokal magnetbehandling, men det kan falde af, hvis det ikke monteres et sikkert sted på kroppen. Magnetarmbånd og magnethalskæde er bedre til daglig magnetbehandling, hvis man arbejder meget fysisk, hvor magnet hjertet kan sidde i vejen. Dog er der mange, der ikke ønsker at gå med smykker og til dem er et magnet hjerte perfekt.

Magnet ringe

Magnet ringe indeholder ofte kun 1 magnet og kan derfor ikke virke i så stort et område, som et magnetarmbånd. Dog er en magnet ring god til lokal magnetbehandling af f.eks. en finger.

Magnet øreringe

Magnet øreringe indeholder 1 eller 2 magneter og er derfor ikke så kraftige som en magnethalskæde. Magnetøreringe kan være gode til mindre problemer i hoved eller ører.

Dette er blot retningslinjer. Vi har flere kunder der bruger f.eks. magnetarmbånd til problemer i fødderne, men vi anbefaler at smykket kommer så tæt på problemet som muligt.