Pude (Kamel Diamant) 50 x 60 cm

På lager
Varenummer :
23-652-74
800,00 DKK

Uldpuden er mørkebrun kamel på den ene side, mens den anden er beige. Der er lynlås i puden, og fyldet er Latex spaghetti, der kan tages ud så hovedpudetykkelsen reguleres. Latex har lignede egenskaber som uld, og er derfor perfekt som fyld i en uldpude. Med en Kamel Diamant uldpude får man kun den fineste og blødeste kameluld. Denne uldpude er meget tæt i ulden og nem at vedligeholde.

  • Køb 2 for 749,00 DKK pr styk og spar 6%

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Kamel Diamant

Kamelen lever i de ekstreme forhold i ørkenen og dens uld er et bevis på dens tilpasning til livet i ørkenen. Ulden beskyttelser kamelen mod kulde om natten, og forebygger overophedning under usædvanligt høje temperaturer om dagen. Uldpuden er kort i ulden og ekstremt tæt. Den er hårdfør overfor snavs og slid. Det er et produkt der holder i mange år. Kamel uld er varmere end Merino og Kashmir uld og anbefales derfor til dig, der ofte fryser. Kamel Diamant er til den kræsne bruger, der kun ønsker det bedste. Her er der kun brugt den bedste og blødeste kamel uld.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2560g
Hårlængde1,0 cm
Pude str.50 x 60 cm