Pude (Magnet Kamel Diamant) 40 x 60 cm

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer :
13-640-74
Fra 999,00 DKK

Hovedpuden er mørke brun på den ene side, mens den anden er beige. Med en Kamel magnet hovedpude i Diamant kvalitet, får man kun den fineste og blødeste kameluld. Denne magnet hovedpude er meget tæt i ulden og nem at vedligeholde. Magnetbåndene skal vende opad, så man har mest mulig kontakt med disse. Alle vores hovedpuder er med lynlås, således at de kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Kamel Diamant

Kamelens uld er et bevis på dens tilpasning til livet i de ekstreme forhold i ørkenen, til beskyttelse mod kulde om natten og forebygge overophedning under usædvanligt høje temperaturer om dagen. Kamelulden er kort og ekstremt tæt. Magnetpuden er hårdfør overfor snavs og slid. I det hele taget er denne magnetpuden et produkt, der holder rigtigt mange år. Kamel er varmere end Merino og Kashmir uld og anbefales derfor til dig, der ofte fryser. Kamel i Diamant kvalitet er til den kræsne bruger, der kun ønsker det bedste. Her er der udelukkende brugt den bedste og blødeste kamel uld.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Husstøvmider kan ikke leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2560g
Hårlængde1,0 cm
Pude str.40 x 60 cm