Pude (Magnet Kamel Diamant) 50 x 60 cm

På lager
Varenummer :
13-652-74
1.049,00 DKK

Magnetpuden er har mørke brun kamel på den ene side, mens den anden er beige. Med en Kamel Diamant magnetpude får man kun den fineste og blødeste kameluld. Denne magnetpude er meget tæt i ulden og nem at vedligeholde. Vi anbefaler at magnetbåndene vender opad mod hovedet, for at få en optimal effekt. Fyldet i uldpuden er Latex spaghetti, der kan tages ud så hovedpudetykkelsen reguleres. Latex har lignede egenskaber som uld, og er derfor perfekt som fyld i en uldpude.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Kamel Diamant

Kamelen lever i de ekstreme forhold i ørkenen og dens uld er et bevis på dens tilpasning til livet i ørkenen. Ulden beskyttelser kamelen mod kulde om natten og forebygge overophedning under usædvanligt høje temperaturer om dagen. Magnetpuden er kort i ulden og ekstremt tæt. Den er hårdfør overfor snavs og slid. Det er et produkt der holder rigtigt mange år. Kamel magnetpuden er varmere end Merino og Kashmir magnetpuder og anbefales derfor til dig, der ofte fryser. Kamel Diamant er til den kræsne bruger, der kun ønsker det bedste. Her er der kun brugt den bedste og blødeste kamel uld.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2560g
Hårlængde1,0 cm
Pude str.50 x 60 cm