Rygstøtte pude (Alaska)

På lager
Varenummer :
28-540-27
399,00 DKK

Oppustelig støttepuden med god støtte til en følsom ryggen, Puden er med Alaska merino uld og med en oppustelig blære. Luften i blæren fordeler sig på en måde, så ryggen opnår en jævn støttet og et ensartet tryk.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Rygstøtte pude

Når man sidder med rygstøttepuden, føler man en dejlig afslappelse (summen) i kroppen, når man finder den rigtige siddestilling. Den rigtige siddestilling finder man ved at vippe lidt frem og tilbage med rygstøttepuden i ryggen. Det vil så også sige, at man kan skifte siddestilling, fordi luften flytter sig, afhængig af hvor du lægger trykket med ryggen. Kashmir ulden isolerer så godt, at kroppen ikke afgiver unødvendig varme. Herved holder alt væv inkl. huden en høj temperatur, så der ikke opstår problemer i musklerne. Afslappede muskler giver bedre blodkredsløb, og tillader rygsøjlen at blive smidig, så bruskskiverne kan få næring og trække sig væk fra nerverødderne.

Yoga pude

Vi har flere kunder, der med stor succes har brugt rygstøtte puden, til at sidde på mens de dyrker yoga. Puden kan gøres højere eller lavere ved at regulere mængden af luft i puden. Den kan derfor tilpasses de flestes behov.

Specifikationer
Mulesing friJa