75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Hjemmesko

Går du rundt med kolde fødder? Så skulle du måske prøve vores lækre uld hjemmesko. Alle selvfølgelig i en høj kvalitet og god holdbarhed. Uldens specielle termiske egenskab, gør at man altid har en behagelig temperatur. Prøv selv.

per page
3 vare(r)
Tøfler (Kamel Prestige)

Tøfler (Kamel Prestige) 92-100-00

100,00 kr
Lune Hjemmetøfler i kameluld med skridsikker nubret gummisål og uden hælkap. Indvendig sål er monteret med sølvtråde, som er antibakteriel. Kameluld giver, med sin termiske egenskab, en behagelig temperatur sommer og vinter.

Bemærk: Tøflerne er store i skonumrene.

Hjemmesko (Grå Merino)

Hjemmesko (Grå Merino) 92-200-00

125,00 kr
Pudser med lækker merino uld. De er grå udvendig for at bevare et flot ydre og hvide indvendig. Bunden er skridsikker og i kraftigt stof. Uld er et sundt naturprodukt. Uld virker temperaturregulerende både sommer og vinter, sådan at man holder den naturlige kropstemperatur.
Hjemmesko (Kamel Prestige)

Hjemmesko (Kamel Prestige) 92-300-00

199,00 kr
Uld er et sundt naturprodukt. Uld virker temperaturregulerende både sommer og vinter, sådan at man holder den naturlige kropstemperatur. Kamelens pels er et bevis på dens tilpasning til livet i de ekstreme forhold i ørkenen, til beskyttelse mod kulde om natten og forebygge overophedning under usædvanligt høje temperaturer om dagen. Super termiske egenskaber og holdbarhed har gjort kamelens hår egnet til koldere himmelstrøg.
per page
3 vare(r)

Mulige filtre