75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Magnetsåler

Magnetsåler i forskellige kvaliteter og materialer. Sålerne fås i størrelser fra 35 - 48 og kan desuden tilpasses i længde og bredde med en saks.

Magnetsåler er en fantastisk nem og effektiv måde at få magnetterapi. Den magnetiske påvirkning af blodet under dine fødder, afbalancerer dine kropsfunktioner og styrker dit immunforsvar. Det fremmer dit velvære og energiniveau og lindrer spændinger, smerter og ømhed i muskler og sener.

per page
2 vare(r)
Magnetsåler

Magnetsåler 93-901-00

99,00 kr

Magnetsåler i let materiale. Kan bruge af alle.

Magnetsålerne er i fast materiale med 700 gauss multipol. Magnetfeltet dækker hele sålen, og er derfor behagelige at have som indlæg i skoen. Sålen kan tilpasses med en saks, så de passer til enhver sko. Kan bruges af alle.

Sålen kan med fordel fastgøres med dobbeltklæb eller ligende og forlænger dermed sin holdbarhed og levetid.

Er lette at renholde med en fugtig klud.

Magnetsåler - Ekstra stærke

Magnetsåler - Ekstra stærke 93-902-00

325,00 kr

Magnetsåler der kan bruges af alle, også diabetikere.

Fantastiske solide og langtidsholdbare magnetsåler. Er med stof på begge sider og dermed vendbare. Er monteret med bi-polar magneter på 2500 gauss. Magnetfeltet dækker hele sålen. Der er ingen trykpunkter og er derfor behagelige at have som indlæg i skoen. Sålen kan tilpasses med en saks, så de passer til enhver sko. Sålerne renholdes under håndvarmt rindende vand og med sæbe. Må kun lufttørres.
per page
2 vare(r)

Mulige filtre