75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Morgenkåbe, lændevarmer m.m.

Hos os vil du altid kunne finde et bredt udvalg i uldprodukter, i en holdbar og høj kvalitet. Oplev uldens specielle termiske egenskab, der gør, at man altid har en behagelig temperatur. Uld er et sundt naturprodukt, som du altid kan befinde dig godt med.

per page
8 vare(r)
Halstørklæde (Merino uld)

Halstørklæde (Merino uld) 92-207-12

79,00 kr
Det er et meget behageligt halstørklæde, den isolerer mod kulde udefra og formindsker sved.
Tøfler (Kamel Prestige)

Tøfler (Kamel Prestige) 92-100-00

100,00 kr
Lune Hjemmetøfler i kameluld med skridsikker nubret gummisål og uden hælkap. Indvendig sål er monteret med sølvtråde, som er antibakteriel. Kameluld giver, med sin termiske egenskab, en behagelig temperatur sommer og vinter.

Bemærk: Tøflerne er store i skonumrene.

Hjemmesko (Grå Merino)

Hjemmesko (Grå Merino) 92-200-00

125,00 kr
Pudser med lækker merino uld. De er grå udvendig for at bevare et flot ydre og hvide indvendig. Bunden er skridsikker og i kraftigt stof. Uld er et sundt naturprodukt. Uld virker temperaturregulerende både sommer og vinter, sådan at man holder den naturlige kropstemperatur.
Nyre / lændevarme (Merino)

Nyre / lændevarme (Merino) 92-620-12

125,00 kr
Merino på begge sider. Har utrolig mange gode anvendelsesmuligheder og har hjulpet rigtig mange mennesker. Til alle de der har problemer i lænden med f.eks. iskias - nyresmerter m.m. Den er fladvævet, så det ikke kan ses, at man har den på. Dejlig at have på maven ved en let mavepine. Kan bruges som omslag til arm og knæ eller som nakkekrave ved f.eks. piskesmæld og til flere andre ting.
Nyre / lændevarme (Kamel Prestige)

Nyre / lændevarme (Kamel Prestige) 92-630-62

150,00 kr
Kamel Prestige på begge sider. Har utrolig mange gode anvendelsesmuligheder og har hjulpet rigtig mange mennesker. Til alle de der har problemer i lænden med f.eks. iskias - nyresmerter m.m. Den er fladvævet, så det ikke kan ses, at man har den på. Dejlig at have på maven ved en let mavepine. Kan bruges som omslag til arm og knæ eller som nakkekrave ved f.eks. piskesmæld og til flere andre ting.
Hjemmesko (Kamel Prestige)

Hjemmesko (Kamel Prestige) 92-300-00

199,00 kr
Uld er et sundt naturprodukt. Uld virker temperaturregulerende både sommer og vinter, sådan at man holder den naturlige kropstemperatur. Kamelens pels er et bevis på dens tilpasning til livet i de ekstreme forhold i ørkenen, til beskyttelse mod kulde om natten og forebygge overophedning under usædvanligt høje temperaturer om dagen. Super termiske egenskaber og holdbarhed har gjort kamelens hår egnet til koldere himmelstrøg.
Uldjakke med kunstlæder

Uldjakke med kunstlæder 92-115-00

715,00 kr
Super flot og klassisk jakke i 100 % uld indvendig og på ydersiden er der kunstlæder samtidigt med ærmer af uld. Indvendig består den af det blødeste 100 % uld. En flot jakke til efterårets mode.
Morgenkåbe (Kamel Royal)

Morgenkåbe (Kamel Royal) 92-000-64

1.200,00 kr
Denne morgenkåbe er nok den skønneste og blødeste og virker som ren forkælelse for huden i Kamel uld 560 g/ m² Lommer foran og bindebælte i taljen. Er uundværlig i de tidlige morgentimer og hygge weekender hjemme som klæder både dame som herre. Det er en fantastisk gave, som du aldrig går galt med, så giv den til én du holder af.
per page
8 vare(r)

Mulige filtre