Ulddyne (Sweet Dreams)

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer :
22-000-03
Fra 1.445,00 DKK

Dynen er fyldt med ren uld og er til dig, der ønsker en helt speciel og usædvanlig behagelig dyne, hvor du ikke har direkte kontakt med ulden, men gerne vil have alle uldens fordele og egenskaber. Den er syet i felter, så du undgår at ulden klumper sammen. En dyne der tilfredsstiller alle sanser. 

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Sweet dreams ulddyne

Den er betrukket med det blødeste og fineste betræk. Den er både isolerende, temperaturregulerende og fugtabsorberende. Kropsvarmen og fugten kan passere ud gennem dynen, så du slipper for at føle dig fugtig, og dermed komme til at fryse. Du vil altid føle dig dejlig veltilpas. Derudover er dynen allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i uld. Kort sagt er denne ulddyne det perfekte valg til dig, som ønsker det bedste af det bedste. En god helsebringende søvn er helt afgørende for et godt liv, og med Sweet Dreams dynen er du godt på vej.

En ulddyne er god både til mennesker der fryser, men også til dem der har det for varmt, da uld har nogle gode ventilende egenskaber. Man vil altid have en behagelig stabil temperatur under en ulddyne, hvilket giver en roligere søvn. Denne ulddyne kan både bruges om vinteren og om sommeren. Hvis man alligevel skulle svede lidt optager ulden hurtigt fugten og afgiver den til rummet, så ulddynen aldrig vil føles fugtig.

Specifikationer
Bøjelighed
Varme
Uld pr. m2500g
Tykkelse2,0 cm