Pude (Kashmir Blomstret) 40 x 60 cm-Fiberfyld

Varenummer : 23-641-60
400,00 DKK

Ikke på lager

Denne Kashmir pude er kort og blød i ulden. Der er et lysebrunt blomstret mønster på forsiden. Alle vores hovedpuder er med lynlås, således de let kan tilpasses i højden, ved blot at tage fyldet/indholdet ud.
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Kashmir Blomstret

En Kashmir uldpude er til dig der foretrækker luksus varer. Uld fra Kashmir bjerggeder er berømt for dens lave vægt og blødhed. Uldpuden holder dig varm, mens den absorberer fugtighed, så du altid føler velbehag.

  Uldtyper   Uldens egenskaber

Fiberfyld

Hvis familien har en allergiker, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Den er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

The pillow compact

The Pillow – den orthopædiske hovedpude specielt til dig, der har varige skader i nakke eller ryg. Det kan f.eks. være – slidgigt, spondylose, skoliose, piskesmæld og diskusprolaps, men også, hvis du har kæbesmerter, muskelinfiltrationer eller tendens til snorken.

Den specielle 3-deling sikrer at nakke og hoved bliver støttet på den helt rigtige måde, uanset om du ligger på ryggen eller på siden. Ligger du på ryggen falder hovedet let bagover, så nakkehvirvlerne strækkes og adskilles let. Derved slappes musklerne af, smerterne lindres, og du får en god søvn. Ligger du på siden, skal du over på en af de to sidestykker, der er tykkere end midterstykket. Du skal nemlig have så meget støtte under kinden, at nakke og ryg ligger i samme vandrette plan.

Den forreste del af The Pillow har form som en cylinder, der sikrer at puden bliver holdt på plads helt op til skuldrene. Det sikrer en korrekt hvilestilling hele natten – hver nat. Virkningen af The Pillow er klinisk dokumenteret.