Uldsåler i filtet Merino

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer :
94-002-00
Fra 49,00 DKK

Fryser du fødderne i dine sko? Prøv vores filtede Merino uldsåler. Dejligt komfortable og naturligt varmende. Disse såler er lavet af 100% filtet Merinould og isolerer effektivt mod kulde i alle slags sko og støvler. Der er ikke er nogen fast bund i, der kan styre sålen. Det kan være en fordel at komme dobbelt klæbende tape i bunden af skoen for at holde sålen på plads. Tilgængelige i størrelser fra 35 til 46 og kan nemt tilpasses med en saks.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Med en tykkelse på 5 mm giver de ikke kun beskyttelse mod kulden, men tillader også naturlig fleksibilitet. Du kan bruge dem i alle typer sko - fra sneakers til gummistøvler. Uanset din skostørrelse (fra 35 til 46), kan du finde den perfekte pasform, og hvis det er nødvendigt, kan du nemt tilpasse dem til dine sko med en simpel saks.

Det mest imponerende ved vores filtede Merino uldsåler, er deres naturlige isoleringsevne. De holder dine fødder varme ved at forhindre kulden i at trænge op fra jorden. Og når du vælger vores uldsåler, vælger du også bæredygtighed, da Merinould er et naturligt fornyeligt materiale.

Så hvorfor lide under kolde fødder, når du kan opleve naturlig komfort og varme med vores filtede Merino uldsåler? Giv dine sko den ultimative opgradering og træd ind i en verden af velvære med hver eneste skridt.

Specifikationer
Mulesing friJa