75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Uldmadrasser – bedre kan du ikke ligge.

Her er vores udvalg af uldmadrasser i forskellige kvaliteter, grader af blødhed og eksotiske uldtyper. Fælles for alle madrasser er den beskyttende effekt mod træk og kulde nedefra. Uldmadrassen placeres blot på din nuværende madras og fastgøres med elastikker i alle hjørner. Så let er det.

Her vil du finde madrasser, som er super til dig, der har brug for en lun og varm seng. Og her er madrasser, med en uld, som er optimal til dig.

I naturuld opnår din krop en ensartet behagelig temperatur året rundt. Det giver ro i kroppen, en rigtig behagelig hvile og en god søvn. Uldens lanolinindhold gør madrassen selvrensende og hindrer snavs og støvmider i sengetøjet. Det føles altid frisk og dejligt at ligge i.

per page
24 vare(r)
Uldmadras (Merino enkeltsidet)

Uldmadras (Merino enkeltsidet) 21-000-11

550,00 kr
Denne uldmadras er med Standard Merino på forsiden og bomuld på bagsiden. En uldmadras er generelt god, hvis man fryser, da den skærmer for træk og kulde nedefra. Nogle vælger at vende bomuld siden opad om sommeren for at få en koldere madras, men så kræver det, at man bruger lagen.
Uldmadras (Merino dobbeltsidet)

Uldmadras (Merino dobbeltsidet) 21-000-12

750,00 kr
Denne uldmadras er med Standard Merino på begge sider. En uldmadras er generelt god, hvis man fryser, da den skærmer for træk og kulde nedefra.
Prisbasker
Uldmadras (Luksus Merino dobbeltsidet)

Uldmadras (Luksus Merino dobbeltsidet) 21-000-22

Pris: 1.100,00 kr

Special Price 799,00 kr

-27%
Uldmadras (Luksus Merino dobbeltsidet)
Prisbasker

Uldmadras (Luksus Merino dobbeltsidet) 21-000-22

Pris: 1.100,00 kr

Special Price 799,00 kr

-27%
Luksus Merino uldmadrasser er med uld på begge sider. Ulden er tæt og noget af det bedste Merino uld man kan få. Den er behagelig at ligge på uden lagen og dejlig lun at ligge på.
Prisbasker
Uldmadras (Luksus Merino) ekstra ventilerende

Uldmadras (Luksus Merino) ekstra ventilerende 21-000-25

Pris: 1.100,00 kr

Special Price 599,00 kr

-46%
Uldmadras (Luksus Merino) ekstra ventilerende
Prisbasker

Uldmadras (Luksus Merino) ekstra ventilerende 21-000-25

Pris: 1.100,00 kr

Special Price 599,00 kr

-46%
Luksus Merino uldmadrassen er med uld på forsiden og Silvercare på bagsiden med elastikker til fastgørelse af madrassen. Ulden på madrassen er samlet i faste totter. Dette gør at madrassen er ekstra ventilerende og dermed mere åndbar end en normal uldmadras, dog har man stadig de gode ventilerende egenskaber. Den er god til mennesker, der har hudproblemer, der kræver ekstra ventilation. Silvercare'en på bagsiden er bakteriedræbene.
Uldmadras (Økologisk Merino dobbeltsidet)

Uldmadras (Økologisk Merino dobbeltsidet) 21-000-32

1.500,00 kr
Denne uldmadras er med Økologisk Merino på begge sider og en fin lille syning i kanten. Økologisk Merino ligner Luksus Merino en del, dog er overflade behandlingen lavet mere skånsomt og udseendet er derfor anderledes. Ulden har gode isolerende egenskaber og giver fremragende beskyttelse mod kulden.
Uldmadras (Økologisk Merino dobbeltsidet) Natur

Uldmadras (Økologisk Merino dobbeltsidet) Natur 21-000-32_natur

1.500,00 kr
Denne uldmadras er med Økologisk Merino i Royal kvalitet på begge sider og en fin lille syning i kanten. Økologisk Merino er væsentligt blødere og mere behaglig end de 2 andre typer Merino. Blødheden ligner til forveksling Kashmir Prestige. Ulden har gode isolerende egenskaber og giver fremragende beskyttelse mod kulde. Denne uldmadras indeholder kun naturfyld, hvor andre af vores uldmadrasser indeholder fiberfyld.
Uldmadras (Kashmir Prestige enkeltsidet)

Uldmadras (Kashmir Prestige enkeltsidet) 21-000-41

1.100,00 kr
En Kashmir uldmadras i Prestige kvalitet er kort og blød i ulden. Den er holdbar og i god kvalitet. Der er uld på forsiden af uldmadrassen, mens bagsiden er med satin og elastrikker til montering af uldmadrassen.
Uldmadras (Kashmir Diamant enkeltsidet)

Uldmadras (Kashmir Diamant enkeltsidet) 21-000-47

1.800,00 kr
I denne kashmir uldmadras i Diamant kvalitet er der kun brugt den bedste og blødeste uld. Man finder ikke en kashmir uldmadras i bedre kvalitet. Til dig, hvor kun det bedste er godt nok. Der er uld på forsiden af madrassen, mens bagsiden er med Silvercare og elastikker til fastgørelse af uldmadrassen.
Uldmadras (Kashmir Diamant dobbeltsidet)

Uldmadras (Kashmir Diamant dobbeltsidet) 21-000-48

2.550,00 kr
Denne Kashmir uld madras er med uld på begge sider af madrassen. I denne Kashmir uldmadras i Diamant kvalitet er der kun brugt den bedste og blødeste uld. Man finder ikke en Kashmir uldmadras i bedre kvalitet. Til dig, hvor kun det bedste er godt nok.
Uldmadras (Kashmir Hvid enkeltsidet)

Uldmadras (Kashmir Hvid enkeltsidet) 21-000-55

1.200,00 kr
Denne Hvid Kashmir madras er kort og blød. Den er hvidere og blødere end Kashmir i Prestige. Den er i god kvalitet og nem at vedligeholde. Der er Hvid Kashmir på forsiden af madrassen, mens bagsiden er med silvercare og elastrikker til fastgørelse af madrassen.
Uldmadras (Kamel Prestige enkeltsidet)

Uldmadras (Kamel Prestige enkeltsidet) 21-000-61

1.200,00 kr
Denne Kamel uldmadras i Prestige kvalitet er kort og blød. Den er i god kvalitet og nem at vedligeholde. Der er Kamel på forsiden af madrassen, mens bagsiden er med satin og elastrikker til fastgørelse af uldmadrassen.
Uldmadras (Kamel Diamant enkeltsidet)

Uldmadras (Kamel Diamant enkeltsidet) 21-000-67

1.975,00 kr
En Kamel uldmadras i Diamant kvalitet er den blødeste og i den bedste kvalitet. Der er Kamel uld på forsiden af madrassen, mens bagsiden er med Silvercare og elastikker til fastgørelse af madrassen.
Uldmadras (Kamel Diamant dobbeltsidet)

Uldmadras (Kamel Diamant dobbeltsidet) 21-000-68

3.000,00 kr
En Kamel uldmadras i Diamant kvalitet er den blødeste og i den bedste kvalitet. Der er Kamel uld på begge sider af uldmadrassen. På bagsiden er der elastrikker til fastgørelse af madrassen.
Uldmadras (Kamel Diamant dobbeltsidet)

Uldmadras (Kamel Diamant dobbeltsidet) 21-000-74

3.000,00 kr
En Kamel uldmadras i Diamant kvalitet er den blødeste og i den bedste kvalitet. Der er Kamel uld på begge sider af uldmadrassen. På forsiden er kamel ulden beige, mens den på bagsiden er mørkebrun. På bagsiden er der elastrikker til fastgørelse af madrassen.
Uldmadras (Kamel Chokolade enkeltsidet)

Uldmadras (Kamel Chokolade enkeltsidet) 21-000-77

1.300,00 kr
Denne Chokolade Kamel madras er kort og blød. Den er mørkere og blødere end Kamel i Prestige. Den er i god kvalitet og nem at vedligeholde. Der er Chokolade Kamel på forsiden af madrassen, mens bagsiden er med Silvercare og elastrikker til fastgørelse af madrassen.
Uldmadras (Alpaca Prestige enkeltsidet)

Uldmadras (Alpaca Prestige enkeltsidet) 21-000-81

1.200,00 kr
En Alpaca uld madras i Prestige er blød og kort i ulden. Den er nem at vedligeholde og i god kvalitet. Der er Alpaca på forsiden af madrassen, mens bagsiden er med satin og elastrikker til fastgørelse af madrassen.
Uldmadras (Alpaca Diamant enkeltsidet)

Uldmadras (Alpaca Diamant enkeltsidet) 21-000-87

1.975,00 kr
En Alpaca madras i Diamant kvalitet er ekstrem blød, kort i ulden og nem at vedligeholde. Kun den bedste og blødeste uld er brugt til denne uld madras. Man finder ikke en bedre kvalitets uld madras. Der er Alpaca uld på forsiden af madrassen, mens bagsiden er med bomuld og elastrikker til fastgørelse af madrassen.
Uldmadras (Alpaca Diamant dobbeltsidet)

Uldmadras (Alpaca Diamant dobbeltsidet) 21-000-88

3.000,00 kr
En Alpaca madras i Diamant kvalitet er ekstrem blød, kort i ulden og nem at vedligeholde. Kun den bedste og blødeste uld er brugt til denne uld madras. Man finder ikke en bedre kvalitets uld madras. Der er Alpaca uld på begge sider af madrassen. På bagsiden er der elastrikker til fastgørelse af madrassen.
Uldmadras (Kamel Lux enkeltsidet)

Uldmadras (Kamel Lux enkeltsidet) 21-000-LUX

1.800,00 kr
En Kamel uld madras i Lux kvalitet er noget af det blødeste man kan få. Det er en tidligere model af Kamel Diamant. Der er Kamel uld på forsiden af madrassen, mens bagsiden er med bomuld og elastikker til fastgørelse af madrassen.
Uldmadras (Merino enkeltsidet latex)

Uldmadras (Merino enkeltsidet latex) 21-003-11

1.595,00 kr
Denne uldmadras har Standard Merino på forsiden og bomuld på bagsiden. Uldmadrassen har en kerne af latex, hvilket understøtter uldens isolerende egenskaber. Dette gør også at denne uldmadras er mere komfortabel, og er især god, hvis ens seng er meget hård. En uldmadras er generelt god, hvis man fryser, da den skærmer for træk og kulde nedefra.
Uldmadras (Luksus Merino enkeltsidet latex)

Uldmadras (Luksus Merino enkeltsidet latex) 21-003-21

2.050,00 kr
Luksus Merino uldmadrasser med latex er med uld på forsiden og bomuld på bagsiden. Uldmadrassen har en kerne af latex, hvilket understøtter uldens isolerende egenskaber. Ulden er tæt, blød og noget af det bedste Merino uld man kan få.
Uldmadras (Kashmir Diamant enkeltsidet latex)

Uldmadras (Kashmir Diamant enkeltsidet latex) 21-003-47

2.350,00 kr
I denne kashmir uld madras i Diamant kvalitet er der kun brugt den bedste og blødeste uld. Man finder ikke en kashmir madras i bedre kvalitet. Til dig, hvor kun det bedste er godt nok. Der er uld på forsiden af madrassen, mens bagsiden er med bomuld og elastrikker til fastgørelse af madrassen. Latex madrassen vil fremme uldens virkning, da den har lignende egenskaber som ulden.
Uldmadras (Kamel Diamant enkeltsidet latex)

Uldmadras (Kamel Diamant enkeltsidet latex) 21-003-67

2.600,00 kr
En Kamel uld madras i Diamant kvalitet er den blødeste og i den bedste kvalitet. Der er Kamel uld på forsiden af madrassen, mens bagsiden er med bomuld og elastrikker til fastgørelse af madrassen. Latex madrassen vil fremme uldens virkning, da den har lignende egenskaber som ulden.
Uldmadras (Alpaca Diamant enkeltsidet latex)

Uldmadras (Alpaca Diamant enkeltsidet latex) 21-003-87

2.600,00 kr
En Alpaca uldmadras i Diamant kvalitet er ekstrem blød, kort i ulden og nem at vedligeholde. Kun den bedste og blødeste uld er brugt til denne uldmadras. Man finder ikke en bedre kvalitets uldmadras. Der er Alpaca uld på forsiden af madrassen, mens bagsiden er med bomuld og elastrikker til fastgørelse af madrassen. Latex madrassen vil fremme uldens virkning, da den har lignende egenskaber som ulden.
per page
24 vare(r)

Mulige filtre

Vælg madras størrelse:
  1. 70 x 200 cm (1)
  2. 90 x 200 cm (23)
  3. 90 x 210 cm (4)
  4. 120 x 200 cm (1)
  5. 140 x 200 cm (15)
  6. 160 x 200 cm (2)
  7. 180 x 200 cm (15)