Uldplaid / Sommer ulddyne

Lækre og luftige uldplaider, som dem du finder lige her på siden, er en fantastisk investering, der kan bruges hele året rundt. Alle vores uldplaider og sommerdyner har bløde hår på den ene side og en dejlig filtet uld på den anden. Vi fører adskillige uldtæpper i forskellige farver, størrelser og kvaliteter heriblandt standard merino uld, eksklusiv merino uld, kashmir, kamel royal og økologisk merino. Måske drømmer du om en merino uldplaid, der er let og luftig eller en kashmir uldplaiden, som er lækker blød og smidig? Find en dejlig uldplaid i præcis den prisklasse der passer dit budget lige her på siden.
Faldende orden

7 varer

pr. side

Lækre uldplaider i 100% uld

Hos Danolan sælger vi mange forskellige uldplaider, men fælles for dem alle er at de er i 100% naturlig uld der er Woolmark certificeret. Vi sælger ikke blandingsprodukter, men kun uldprodukter der består af 100% uld. Vi har både billige og dyrere uldplaider, hvilket afspejler kvaliteten af ulden. Vores standard uldplaid er i god Merino uld, mens vores dyrere kvaliteter er i Kashmir uld og Kamel uld. Ved køb af en Kashmir uldplaid eller en kamel uldplaid får du en lidt varmere uldplaid, som også er blødere end en Merino plaid.

Uldplaid i naturlige farver

De fleste af vores uldplaids er kun i uldens naturlige farve. Kun vores nye New Zealand Merino uldplaid er farvet en smule i neutrale farver. Du kan få en New Zealand Merino uldplaid i grå og beige. Vores Merino uldplaid er hvide eller gule, mens vores Kamel uldplaid er brun eller lysebrun. Grunden til at vi f.eks. ikke farver en uldplaid grøn eller rosa, er at vi ved farvningens kemiske proces, fjerner uldens naturlige lanolin og derved gør ulden mere modtagelig overfor skidt. 

Brug et uldtæppe om sommeren

Mange bruger en uldplaid, som en dyne om sommeren. Et uldtæppe er dejlig luftigt og bliver ikke for varmt om sommeren, som andre dyner nemt kan. Et uldtæppe eller en uldplaid er meget ventilerende og vil derfor både føles varmende, men også behagelig en varm sommeraften. Vi har rigtig mange kunder der bruger uldtæpper om sommeren i stedet for en dyne eller et tomt dynebetræk. Så kan man jo altid om vinteren bruge til uldtæppe i sofaen eller i campingvognen til ekstra hygge.