5 terapi smykker

Oplev hele 5 terapier i et armbånd! Vores smukke 5 terapi armbånd er lavet af magneter, som kan øge blodgennemstrømningen, i det område hvor de placeres. Vi fører et bredt sortiment af armbånd i stål og titanium, som indeholder 3000 gauss magneter, Infrarød terapi, negative ioner, germanium og energipulver. Vores 5 terapi armbånd har egenskaber, som kan forbedre blodcirkulationen, øge iltindholdet i blodet, forbedre immunforsvaret og fjerne overflødige positive ioner fra mobiler og andet elektronik. Bring din krop i balance med 5 terapi som går ind og arbejder med organer og kropsfunktioner. Se nærmere på vores store udvalg af magnet armbånd til gode priser lige her.
Faldende orden

Varer 1-36 af 261

pr. side
Side

Virkningen af 5 terapi smykker

Læs mere her på siden, hvis du ønsker at blive klogere på virkningen af vores 5 terapi smykker. Her kan du blive klogere på, hvordan du bør vedligeholde og benytte dine 5 terapi smykker for at opnå det bedste resultat. Hvis du ikke kan finde præcis det svar, som du søger her på siden, er du velkommen til at kontakte os på mail [email protected] eller tlf. 75 36 77 11.

Magneter

Magneterne øger udskillelsen af affaldsstoffer.
Magneterne kan afslappe musklerne.

Infrarød

Infrarød terapi stammer fra en bestemt type ler, der udstråler en form for elektromagnetiske bølger. Det er disse bølger der hjælper kroppen.

Negative ioner

Negative ioner ligner vitaminerne i vores mad. De findes i store koncentrationer i luften ved f.eks. stranden, i skoven eller lige efter et tordenvejr.

Germanium

Germanium er i for at beskytte kroppen mod de mange positive ioner vi får fra mobiltelefoner, fjernsyn, pc og andre elektroniske apparater.

Energi pulver

Energi pulver er en blanding af flere pulveriserede elementer. F.eks. indeholder det germanium, jern, Kalium, zink og kobber. Dette energipulver er i for at støtter de resterende terapier i deres effekt.

Reaktioner

Nogle af vores kunder får en reaktion efter få timer. Andre mærker først en ændring efter nogle uger. Reaktionerne kan være alt fra smertelindring til bedre søvn. Flere af vores kunder føler sig også trættere i starten og få har en forværring af deres problemer i en kort periode. Dette kan skyldes at gamle affaldsstoffer bliver frigivet, det kan derfor hjælpe at drikke ekstra meget vand.

Vedligeholdelse

Et 5 terapi smykke kan sagtens bæres hele døgnet, også i badet. Dog fraråder vi at man har smykket på i saltvand eller klorvand, da det kan ødelægge lakken. Et normalt brusebad eller håndvask af smykket er med til at forlænge levetiden af smykket. Vi anbefaler at man efter behov vasker smykket med vand og mild sæbe.
Hvis din sved er meget syreholdig, kan den ødelægge lakken over magneter over tid. Hvis dette er tilfældet bør du give magneterne en ny lak, evt. klar neglelak.