Find smykkets størrelse

For at få det bedste ud af dine magnetsmykker er det vigtigt, at du finder smykkets rette størrelse til netop dig. Ved hjælp af et målebånd og vores vejledning herunder kan du nemt og hurtigt komme frem til din størrelse, uanset om det gælder armbånd eller halskæder. Der er praktiske hensyn, som skal tages ift. magnetsmykkernes funktion, men størrelsen afhænger også i høj grad af dig og dine ønsker til smykkets udseende og udtryk.

Find smykkets størrelse med det samme ved at følge vores vejledende guide lige her på siden. Du kan altid kontakte os på info@danolan.dk, hvis du har brug for hjælp.

Armbånd længder

Mål armen med et målebånd. Man kan også måle armen med en snor og så måle snoren med en lineal bagefter. Det er vigtigt at målebåndet eller snoren er stramt omkring armen. Vælg så en længde i dropdown menuen, der er 0,5 cm - 1 cm længere end målet på din arm. Hvis du ønsker at armbåndet skal sidde ekstra løst, kan du vælge et armbånd der er over 1 cm længere end dit armmål.

Halskæde længder

Standard længden på vores magnet halskæder er 45 - 48 cm og vil passe til de fleste mennesker. Halskæden skal ligge omkring kravebenet, for at ligge bedst muligt. Man kan eventuelt måle ens hals med en snor og så bagefter måle snoren med en lineal.