Magnethjerte (Simpel)

På lager
Varenummer :
09-006-24
60,00 DKK

2 stk 12 x 2 mm magneter a 5000 Gauss i blank guldfarve. Der placeres en magnet på hver side af tøjet. Gerne så tæt på huden som muligt. Disse magneter vejer kun 12 % i forhold til vores standard hjerter med kobber. Dette gør at de er mere behagelige at have siddende i f.eks. undertøj og at risikoen for at de falder af er meget mindre. Disse magneter har samme funktion som et magnethjerte, men er ikke udformet som et magnethjerte.

  • Køb 10 for 49,00 DKK pr styk og spar 18%

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Brug af magnethjerte

Placer en magnet på hver side af en beklædningsgenstand f.eks. undertrøjen, underbukserne eller skjorten. Det er nemt og helt ufarligt at bruge magneter. Man skal helst bruge magneterne i mindst 6 timer dagligt eller hele tiden. Udrensningen kan påvirke nogle mennesker meget og det kan derfor anbefales, at man ikke har magneterne på hele dagen i starten.

Man kan bruge nedenstående beskrivelse som retningslinje.

Hvis du har siden med mærket ind mod huden:
Som tommelfingerregel virker den som ”kold omslag”, f.eks. nye skade.

Hvis du har den glatte side ind mod huden:
Som tommelfingerregel virker den som ”varm omslag”, f.eks. gamle skader.

Magneterne er desuden lavet med en guldlegering, som naturligvis er allergivenlig.

ADVARSEL

Vi anbefaler ikke magneter til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge. Magneterne må ikke komme i nærheden af betalingskort, ure og mobiler. De skal opbevares utilgængeligt for børn, da magneterne nemt kan sluges. Pas på med at placere magneterne på en tyndt/fint/sart beklædningsgenstand, da det kan medføre risiko for at rive hul i stoffet, når man fjerner den igen. Magneterne er ekstremt stærke og kan være svære at skille ad. Mennesker med svage fingre/hænder vil ikke kunne bruge dette produkt, da de ikke vil kunne skille de to magneter fra hinanden.

Specifikationer
FarveGuld farve
MaterialeRustfri stål
Terapi typeMagneter