Uld rullemadras

Find en uld rullemadras i merino uld her på siden som uden problemer kan placeres og fastgøres ovenpå din nuværende madras. Et uldlagen eller en uld rullemadras i merino uld er lunt og varmt at ligge på, og beskytter samtidig mod træk og kulde nedefra. Uldens varmeregulerende egenskaber bidrager ligeledes til en behagelig temperatur natten lang og dermed en dejlig søvn. Hvis du vil hindre snavs og støvmider, eller døjer med allergi, kan du roligt vælge en uld rullemadras fra Danolan, da uldens naturlige indhold af lanolin gør rullemadrassen selvrensende og frisk. Find den rette uld rullemadras her i udvalget der byder på forskellige størrelser og uldkvaliteter.
Faldende orden

7 varer

pr. side

Uld rullemadras i flere størrelser

Hos Danolan kan du få din uld rullemadras som du ønsker den. Vi sælger de fleste af vores uld rullemadrasser i størrelserne: 70x200 cm, 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm og 180x200 cm. Vi har også flere kunder der får lavet deres uld rullemadras på specialmål, så den passer perfekt til deres campingvogn eller autocamper. Ring til os på tlf.: 75 36 77 11 og snak med os om at få lavet din uld rullemadras på specialmål. Leveringstiden er ca. 14 dage. 

Isolering mod kunde nedefra

Vores uld rullemadrasser er lavet med elastikker til fastgørelse. Oversiden er i ren uld der er Woolmark certificeret, hvilket sikre dig en god kvalitet. Bagsiden er ru og uden uld, for at mindske at uld rullemadrassen flytter sig. Selvom Uld rullemadrassen er tynd, så får du en god isolering mod kunde nedefra. Især om vinteren kan man opleve at ens seng bliver kold, når man ikke ligger på uld. Derfor kan det gøre en stor forskel med en uld rullemadras. 

Uld rullemadrasserne fås i flere forskellige uldtyper. Vores Standard Merino er billig og rigtig god, hvis man alligevel ønsker at benytte et lagen ovenpå uld rullemadrassen. Kashmir og kamel er især gode til hvis man ønsker at ligger direkte ovenpå ulden uden lagen. Kashmir og kamel uld er også vævet tættere i ulden, så man får også en uld rullemadras der indeholder mere uld i ved at vælge en dyrere uldtype. 

Vask af uld rullemadrasser

Det er super nemt at vaske en uld rullemadras, da der ikke er fyld i som vores andre uldmadrasser, kan de nemt være i en normal vaskemaskine. Selv uld rullemadrasser i 180x200 cm ville kunne være i de fleste vaskemaskiner. Når man vasker sin uldrullemadras er det vigtigt at gøre det på uldprogram og med uldvaskemiddel. På et normalt vaskeprogram vil ulden krympe og rullemadrassen dermed blive for lille. Man skal bruge uldvaskemiddel, da normal vaskemiddel indeholder enzymer der nedbryder fibrene i ulden, hvilket over flere vaske vil ødelægge ulden. 

Vi anbefaler at man kun vasker sin uldrullemadras når det er nødvendigt. Det slider på uldrullemadrassen og lanolinen i ulden gør at ulden ikke er så modtagelig for skidt. Ofte vil det være nok bare at støvsuge uld rullemadrassen, når man alligevel har gang i støvsugeren og så ellers lufte den ved lejlighed udendørs, gerne i skyggen.   

Uldlagen

Vi har førhen kaldt vores uld rullemadrasser for uldlagner, men vi er gået over til at kalde dem uld rullemadrasser i stedet, da de minder mere om en rullemadras end et uldlagen. Dog har vi mange kunder der bruger uld rullemadrasser som et uldlagen. Det er svært at væve et uldlagen helt tyndt i ren uld, da uld ikke er et slidstærkt materiale. Derfor er det smart et bruge en uld rullemadras som uldlagen i stedet for, da der er meget mere uld i en uld rullemadras og den derfor vil tage meget længere tid om at blive slidt op.