75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Magnetfelter

af William Pawluk M.D.

Menneskets krop flyder i et hav af magnetfelter fra jorden, månen, solen og fra andre galaksefelter. Kroppen er fuld af magnetiske materialer. Hver enkel celle og atom i kroppen er en lille magnetisk dynamo. Kroppens magnetfelter - som er meget svage, er blevet målt med et apparat kaldet SQUIDS. Jordens magnetfelt er 100.000 gange kraftigere end kroppens. Vi er så afhængige af jordens magnetfelter at kosmonauter, der opholder sig i rummet i længere tid, behøver kunstige magnetfelter for at opretholde helbredet.

Magnetfelter gennemtrænger kroppen som var det luft. Intet i kroppen står i vejen for magnetfelter. Kroppen består af 70% eller mere vand, som ikke minimerer eller blokerer magnetfelter. En kraftig magnet, der bliver holdt på den ene side af en hånd, kan sagtens aflede en kompasnål på den anden side af hånden. SQUIDS-måleapparatet viser, at væv udsat for magnetisme har forhøjede magnetiske værdier i nogen tid efter påvirkningen. Forskellige typer af magneter skaber disse effekter. Dette gælder også permanente magneter så som flade magnetbånd (som i magnetsengetøj) og elektromagneter af forskellig art, herunder MRI maskiner og udstyr til måling af nerve-impulser.

Nogle akupunktører bruger permanent magneter, fordi de er smertefrie at bruge, og fordi virkningen fortsætter efter en behandling. Mens - en studerende i akupunktur - (læge) fortæller: Jeg lavede forsøg på mig selv med to af de kraftigste akupunktur-magneter, jeg kunne få. I to forskellige forsøg følte jeg en tydelig summende fornemmelse i mit bryst og underliv. Nogle gange stimulerede jeg to akupunktur-meridianer, hvilket beviste, at magneter har en signifikant effekt på akupunkturpunkter og meridianer. Jeg samarbejdede også med en lægekollega, som havde et følsomt elektrisk testudstyr. Vi var i stand til at måle, at magneter forøger energistrømmen (chi) langs en meridian på hånden. I min praksis bruger jeg nu hyppigt magneter i stedet for nåle.