Magnetmadras - Med bånd

Magneter kan lindre muskelproblemer ved at forøge blodcirkulationen, og fremme kroppens helings proces. Magnet terapi kan også stimulere blodkar, som fremmer blodcirkulation, hvilket resulterer i forøget ilt til organer og væv. Man kan opleve at spændte muskler nemmere bliver afslappet, og at muskelproblemer derved kan lindres. Vi har oplevet, at magnet terapi kan yde hjælp til forskellige problemer i kroppen. Magneter er også blevet brugt til at lindre hovedproblemer. Vores krop indeholder en magnetisk ladning, der er grundliggende for at den fungerer. Dog indeholder vores moderne verden mange forstyrrelser fra f.eks. mobiler, radiobølger, mikroovne m.m. Med magnetterapi kan du gendanne kroppens naturlige magnetisme. Magnet terapi har været brugt længst af alle disse terapier. Der er mange, der har haft en god virkning af magnet terapi, og det kan bruges på mange forskellige problemer. En magnetmadras er også en nem løsning mod jordstråler.
Faldende orden

2 varer

pr. side

Virkning af magnetmadras

Studier på "University of Virginia" har vist at magneter kan øge blodgennemstrømningen og mindske hævelser. Ved brug af en magnetmadras bliver hele kroppen behandlet på en gang. Mange af vores kunder mærker en ændring i løbet af de første par dage, dog er der enkelte der først efter nogle uger mærker en effekt. Noget af det første man kan mærke er en varmefølelse i kroppen, på grund af den forøgede blodgennemstrømning. Andre reaktioner kan være ændret lugt af urin og sved, da der kan ske en forøgelse af udskilning af affaldsstoffer. Den forøgede udskilning af affaldsstoffer vil med tiden komme i balance og lugtene forsvinde igen. 

Er der bivirkninger ved brug af magnetmadras?

Der findes ingen dokumenterede bivirkninger ved brug af en magnetmadras med bånd. Man kan opleve en forøget udskilning af affaldsstoffer, der kan give gener, men de aftager alle igen efter en kort periode, når kroppen er kommet i balance igen. Hvis man drikker rigeligt med vand, når man begynder at bruge magnetmadrassen, vil det afhjælpe de fleste af generne.

Vores erfaring med magnetmadras

Danolan har siden 1988 solgt magnetmadrasser i Danmark med gode resultater. Vi oplever at mange af vores kunder har en god effekt af at sove på en magnetmadras. Derfor har vi lavet en "tilbagekøbsforsikring" på henholdsvis 6 uger eller 12 uger. Tilbagekøbsforsikringen på 6 uger koster 100kr og så kan man, hvis ikke man synes man har en god effekt af magnetmadrassen, få alle pengene tilbage, undtagen de 100kr og fragt. De gør vi fordi vi gerne have folk til at opleve magnetmadrassers gode effekt. Det eneste vi ønsker i retur, er at man bruger lagen ovenpå magnetmadrassen i prøveperioden.

Hvordan skal en magnetmadras vende?

Alle vores magnetmadrasser med bånd er med uld på siden, der skal vende opad. Man kan dog godt vende magnetmadrassen om og ligge på bomulds siden, effekten er den samme.