Vedligeholdelse og holdbarhed

Hvordan vedligeholder jeg mit magnetsmykke?

Når du skal rengøre eller vedligeholde dit magnetsmykke eller magnet, foregår det ved, at man tager smykket af og tjekker bagsiden for smuds. Man vasker smykket/magneten med vand og evt. mild sæbe og med en blød klud. Hvis du udskiller en del affaldsstoffer, kan du risikere at lakken ovenpå magneterne krakelerer eller ryger af. Hvis dette er tilfældet, kan du altid give magneterne en ny gang lak, f.eks klar neglelak.

Kan mit magnetsmykke tåle vand?

Dit magnetsmykke eller magnet tager ikke skade af vand, sæbe og et dagligt bad. Derimod havvand med højt saltindhold og kloarvand i svømmehalen er skadeligt for magneterne, og anbefales derfor ikke.

Holder mit magnetsmykke sig pænt?

Ja, dit magnetsmykke i stål og titanium holder sig pænt, og afgiver sjældent misfarvninger på huden, da de ikke oxiderer som sølv og kobber. Derimod er kobber mere påvirkeligt af kroppens surhedsgrad, og kan derfor give misfarvninger på huden samt ændre smykkets udseende.

Hvor længe holder magneter sin effekt?

Magneter holder i mange år, men efter ca 20 år, vil man kunne måle et mindre tab af magnetismen i magneterne, men dog ikke i sådan en grad, at det forringer virkningen af magneterne. Det vil sige, at risikoen for slitage, eller at du mister dit magnetsmykke/magnet er meget større end tabet af magnetens styrke.

Hvordan åbner man magnetsmykkerne?

Træk i kanten ved viste pil for at åbne magnetsmykket. Vi kan justere stramheden af låsen på dit magnetsmykke, hvis det skulle være nødvendigt.