Magnetarmbånd (kobber) Livets bånd

På lager
Varenummer :
06-032-19
Tilbudspris 159,00 DKK Regulær pris 199,00 DKK

7,5 mm bredt i mat kobber med skyggeeffekter. Armbåndet består af to led. Hvert andet led er ovalt med en naturlig sten i, mens resten er formet som en sløjfe. Stenene i armbåndet er Guldsten, grøn Aventurin, Tigerøje, rød Aventurin og Turkis. Indeholder en magnet i hvert led a ca. 2000-3000 gauss. Armbåndet er forsynet med en oplukkelig lås. Vælg længde 0,5 - 1 cm større end omkredsen på armen.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Livets bånd

Armbåndet her, er noget helt særligt, på grund af dets navn, og måske har det en evne til, at knytte bånd til dit liv? Det vil forstå alt om dig, som du måske ikke helt forstår endnu. Armbåndets skønhed vil passe til dig, og efterhånden vil du måske finde ud af, hvor meget armbåndet betyder for dig?

Kobber

Et grundstof der er et livsvigtigt sporstof for dyr, planter og raske voksne mennesker der har brug for omkring 0,9 milligram Kobber om dagen. Det er især vores kunder med leddegigt, der har sagt, at de har gavn af vores kobbersmykker. Kobber er et meget levende materiale og kan derfor skifte farve og blankhed alt efter hvordan ens krop har det. Man kan især, hvis man sveder meget, opleve at man bliver "grøn" på armen under armbånd. Dette er ikke farligt, men kan nemt vaskes af med vand og sæbe.

Nikkelfri

Alle vores smykker er testet nikkelfri. Dog kan mennesker med nikkel allergi også være allergiske overfor kobber.

Specifikationer
FarveKobber
MaterialeKobber
Terapi typeMagneter