Reaktioner og bivirkninger ved brug af magnetmadras

Er der nogle bivirkninger ved at sove på en magnetmadras?

Det er meget forskelligt, hvordan vi hver især oplever magneters påvirkning og reaktioner. Nogle personer mærker ingen ændring, mens andre kan føle en kortvarig forværring af de gener, som man ønsker behandlet. Forbigående symptomer kan f.eks være: hovedproblemer, lettere svimmelhed, generel utilpashed, øgede problemer i kroppen og en følelse af mathed og træthed. Generne vil ofte være kortvarige. Opstår der en forværring, kan det være pga. øget udskillelse af affaldsstoffer og en afbalancering af kroppens generelle tilstand. Det anbefales at drikke rigeligt med vand til at understøtte udrensningsprocessen.

Kan alle sove på en magnetmadras?

Vi anbefaler ikke magnetsengetøj til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide, uden at de har rådført sig med deres læge. Derudover anbefaler vi ikke, at man lade et barn sove ved siden af en seng med magnetsengetøj, da dette får jordstråler til at vige uden om sengen i op til ca. 50 cm afstand.

Kan man prøve en magnetmadras?

Du har hos Danolan mulighed for at tilkøbe tilbagekøbsforsikring på vores magnetmadrasser. Prisen er kun 200kr for 12 ugers prøvetid, som ikke refunderes. Du kan herved prøve om en magnetmadras kan afhjælpe dine problemer og stadig være sikret at få pengene for magnetmadrassen retur. I de fleste tilfælde vil 12 uger være nok til at teste din virkning af magnetmadrassen, men er dine problemer noget der har stået på i rigtig mange år, kan det godt tage en del uger, før man mærker en effekt. I prøveperioden skal du bruge lagen og eventuel tilbage sendelse skal ske for egen regning.