Test af magnetmadras

Magnetismens mirakler

af William Pawluk, M.D.
Summarisk beskrivelse af den gavnlige virkning af biomagneter
(Om MAGNETTERAPI af Dr. H.L. Bansal).

Vil du vide mere om den gavnlige virkning af magnetmadrasser, og er du interesseret i, hvordan effekten er bevist? Her på siden kan du læse resultaterne af et årelangt studie dedikeret til test af magnetmadrasser og magnetunderlag. Lige her finder du en sammenfatning af en spændende rapport, som undersøger magnetismens mirakler, og beviser hvorfor magnetiske madrasser er effektive mod nakkesmerter, skuldersmerter, rygsmerter, bensmerter, søvnproblemer og meget mere. Vi håber, at du vil finde denne test af magnetmadrasser interessant, og at læsningen vil give dig lyst til at tage et nærmere kig på vores brede sortiment af magnetmadrasser, magnetpuder og meget mere.

Kliniske test resultater

Resume af 12 måneders (dobbelt-blind) klinisk test af magnetunderlag, udført på San-Ikukai Hospital, Tokyo Communications Hospital og Kouseikai Suzuki Hospital af Dr. Kazuo Shimodaira.

Magnetunderlagene i forsøgene var typiske fuld størrelse underlag, indeholdende 124 permanent ferritmagneter med en magnetfeltstyrke på hver 750-950 gauss. Underlaget i sig selv var lavet af 2 lag filt med magneterne lagt imellem. Filttæpperne blev derefter syet ind i et stofbetræk. Det totale antal personer i denne kliniske dobbelt blind test var 431 ( 216 mænd, 215 kvinder ). 375 personer fik magnetunderlag, 56 fik underlag uden magneter. Ingen af de 431 personer vidste, hvilket underlag de sov på. De personer, der var udvalgt til at medvirke i eksperimentet, havde lidelser der hovedsageligt var relateret til:

  • Nakke- og skuldersmerter
  • Ryg- og lændesmerter
  • Rygproblemer (generelt)
  • Hofte- og bensmerter
  • Søvnløshed

For at bestemme tilstedeværelsen af bivirkninger blev blodtryk, hæmoglobin, antallet af røde og hvide blodlegemer undersøgt inden og efter brugen af magnetunderlagene. Derudover blev blodsænkning og TP, COL, ALP, GOT, GPT, Na og K også undersøgt, ligesom nyrefunktion, lever, bugspytkirtel og hele kredsløbet.

Resultater

Symptomer:

Antal

Positive resultater

Uden resultater

 

sager

Antal

%

Antal

%

Nakke/skuldersmerter

66

47

71,2

19

28,8

Ryg og lændesmerter

76

61

80,3

15

19,7

Rygsmerter generelt

31

25

80,7

6

19,3

Hofte og bensmerter

68

54

79,4

14

20,6

Søvnløshed

70

61

87,1

9

12,9

Træthed

64

53

82,8

11

17,2

Ud af alle de 375 personer, som sov på en magnetmadras, reagerede 301 (80,27 % ) med positive resultater, mens 74 (19,73 %) ikke havde resultater.

Reaktionstiden

Procentdelen af personerne der oplevede en effekt af magnetunderlaget indenfor 3 dage.

Nakke og skulder 46,9 %
Ryg og nedre ryg smerter 50,0 %
Ryg problemer 38,7 %
Nedre ben smerter 54,4 %
Søvnløshed 64,3 %
Træthed 57,8 %

 

Ud af de 375 personer, som sov på magnetunderlaget, oplevede 200 (53,3 %) effekten inden for 3 dage. Over 70% oplevede effekten indenfor 5 dage.

Omfattende prøver var også blevet gjort før og efter eksperimentet for at tjekke funktioner af nyre, lever, bugspytkirtel, blodtryk og kredsløbet. Ingen kliniske symptomer blev fundet at vise nogen bivirkninger overhovedet.

Konklusion

Dr. Shimodaira´s konklusion af dette årlange studie, gennemført i 3 af Japans førende hospitaler var følgende:

De magnetiske madrasser har bevist at være effektive på nakke- og skuldersmerter, ryg- og lændesmerter, rygproblemer, hofte- og bensmerter, søvnløshed og træthed, og at det ikke har nogen bivirkninger.

Oversættelse: Gitte Frandsen
Korrektur og bemærkninger: Vagn Skov

Er der nogle bivirkninger ved at sove på en magnetmadras?

Det er meget forskelligt, hvordan vi hver især oplever magneters påvirkning og reaktioner. Nogle personer mærker ingen ændring, mens andre kan føle en kortvarig forværring af de gener, som man ønsker behandlet. Forbigående symptomer kan f.eks være: hovedproblemer, lettere svimmelhed, generel utilpashed, øgede problemer i kroppen og en følelse af mathed og træthed. Generne vil ofte være kortvarige. Opstår der en forværring, kan det være pga. øget udskillelse af affaldsstoffer og en afbalancering af kroppens generelle tilstand. Det anbefales at drikke rigeligt med vand til at understøtte udrensningsprocessen.