Reaktioner og bivirkninger ved brug af magnetsmykker

Hvilken reaktion kan man forvente af magnetsmykker?

Det er helt individuelt, hvordan hver enkelt person reagerer på brugen af magnetsmykker. Det typiske forløb vil dog være, at man den første tid kan opleve træthed i kroppen. Der kan også ske det modsatte, at nogle føler mere energi fra starten, hvor så træthedsreaktionerne kommer senere.

Trætheden skyldes udskillelse af affaldsstoffer. I forbindelse hermed kan man evt. opleve utilpashed. Sker det, er det enten fordi man har drukket for lidt vand, eller at udskillelsen af affaldsstoffer sker hurtigere, end kroppen kan nå at lukke dem ud af systemet.

Hvor længe skal man gå med sit magnetsmykke?

Du skal bære dit magnetsmykke eller magnet så meget som muligt, og mindst 6 timer dagligt. De fleste mærker en virkning med det samme, mens få først får en virkning efter nogle måneder. Vi har haft kunder der ikke længere følte en virkning af magnetsmykkerne eller magneten, og derfor stoppede med at gå med dem. Kort tid efter mærkede de så skavanker, de lykkeligt havde glemt alt om, dukke op igen. Vær opmærksom på, at der kan komme en kortvarig forværring af skavankerne/smerterne under udrensningsprocessen.

Hvor tæt skal magneten sidde på kroppen?

Når du vælger et magnetsmykke, er det vigtigt at du syntes det passer til dig, og det er behageligt at bære. Smykker og magneter behøver ikke at berøre huden for at have en virkning, men jo tættere magneten er placeret mod huden, jo større effekt vil kunne mærkes.

Magnetens styrke (gauss) samt størrelse på magneten har ligeledes en betydning for effekten. Gauss bliver målt i magnetens midte. Men en lille magnet med mange gauss kan f.eks. virke svagere, end en større magnet på færre gauss (dette kan ofte skabe forvirring). Eksempelvis kan man placere flere magneter, direkte på et smertested for, at opnå en større og hurtigere smertelindring. Magneter kan fås i mange størrelser, styrker (gauss) og i forskellige udgaver.

Er der bivirkninger ved at bruge magnetsmykker?

Når du begynder at bruge dit magnetsmykke, vil du udskille en masse affaldsstoffer den første uge. Derfor er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand. Det er meget forskelligt, hvordan vi hver især oplever magneters påvirkning. Nogle personer mærker ingen ændring, imens andre kan føle en kortvarig forværring af de gener, som man ønsker behandlet og gerne vil af med.

Forbigående symptomer kan f.eks. være: hovedpine, lettere svimmelhed, generel utilpashed, øgede smerter, og en følelse af mathed og træthed. Generne vil ofte være kortvarige, og kan mindskes ved at bruge magneterne i kortere tid af gangen, eller ved helt at undlade brugen af magneter indtil symptomerne er klinget af. Opstår der en forværring, kan det være pga. en øget udskillelse af affaldsstoffer og en afbalancering af kroppens generelle tilstand.

Man skal se dette som noget positivt, da man derved har en virkning og at forringelsen blot er et tegn på, at kroppen arbejder med ens problemområder. Husk at drikke rigeligt med vand under udrensningsprocessen.

Kan alle bruge magnetsmykker?

Som udgangspunkt kan alle bruge magnetsmykker, men vi anbefaler ikke magnetsmykker eller magneter til folk med pacemaker, gravide, samt folk med meget dårligt helbred, uden at de har rådført sig med deres læge. Ved meget dårligt helbred forstås, hvis man ikke kan tåle en forkølelse, influenza eller lignende, uden at det kan være livstruende.

Kundernes tilbagemelding om virkningen

Lindring ved brug af magnetsmykker/magneter:

Ømme muskler, hovedproblemer, dårligt blodomløb, problemer i ryg og skulder,
albue problemer, uro i benene, piskesmæld, svært ved at sove og træthed, håndledsproblemer, stress, følelsesløshed og ubehag der kan opstå i kroppen ved at sejle/køre.