Er der bivirkninger ved at bruge magnetsmykker?

Når du begynder at bruge dit magnetsmykke, vil du udskille en masse affaldsstoffer den første uge. Derfor er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand. Det er meget forskelligt, hvordan vi hver især oplever magneters påvirkning. Nogle personer mærker ingen ændring, imens andre kan føle en kortvarig forværring af de gener, som man ønsker behandlet og gerne vil af med.

Forbigående symptomer kan f.eks. være: hovedpine, lettere svimmelhed, generel utilpashed, øgede smerter, og en følelse af mathed og træthed. Generne vil ofte være kortvarige, og kan mindskes ved at bruge magneterne i kortere tid af gangen, eller ved helt at undlade brugen af magneter indtil symptomerne er klinget af. Opstår der en forværring, kan det være pga. en øget udskillelse af affaldsstoffer og en afbalancering af kroppens generelle tilstand.

Man skal se dette som noget positivt, da man derved har en virkning og at forringelsen blot er et tegn på, at kroppen arbejder med ens problemområder. Husk at drikke rigeligt med vand under udrensningsprocessen.