Fordele ved en magnetmadras

Der er mange fordele ved at sove på en magnetmadras. Derfor er interessen for magnetisme og magneters virkning på kroppens funktioner stigende. Når du sover på en magnetmadras øger det iltoptagelsen i blodet, forbedrer kredsløbet og fremmer udrensningen af affaldsstoffer i kroppen. Denne udskillelsesproces fremmer vores generelle helbredstilstand. Derudover kan det forbedre iltoptagelsen i cellerne og derved styrke immunforsvaret.

Når man sover på en magnetmadras kan man opleve, at man udskiller flere affaldsstoffer og man kan føle, at kroppen generelt vil blive mere afbalanceret. Alt sammen til gavn for vores velbefindende. Ligeledes oplever mennesker med diskusprolaps, gangbesværede, folk med depression osv. at det har en positiv effekt på dem og rigtig mange af disse mennesker oplever, at de får en bedre livskvalitet.

Beskytter en magnetmadras mod jordstråler?

Ja, en magnetmadras eller magnetsengetøj beskytter mod jordstråler på den måde, at den leder strålerne uden om sovestedet, så du vil opleve en rolig søvn uden forstyrrelser.

For mere information omkring jordståler, klik her.