Hvad er 4 terapi og hvordan kan det hjælpe?

På siden her finder du information omkring vores 4 terapi madrasser med magneter, negative ioner, infrarød terapi og germanium, som virker balancerende på kroppen.Det kan være svært at gennemskue, hvordan vores 4 terapi magnetmadras præcis kan gøre en forskel for dig - derfor forsøger vi her på siden at besvare alle tænkelige spørgsmål om terapiformen, virkningen, brugervejledningen, reaktioner, advarsler og meget mere. Vi er sikre på, at du finder de svar, som du søger omkring vores 4 terapi magnetmadrasser, lige her på siden. Men skulle du alligevel sidde tilbage med spørgsmål, kan du altid kontakte os mail [email protected] eller tlf. 75 36 77 11.

4 terapi magnetmadrassen skaber de optimale forhold til en sundere og mere udhvilet søvn. Du kan opleve at dine muskler og led blive mere bevægelige. Magneter arbejder med muskler og blodcirkulation. Negative ioner kan rense blodet og afbalancere det autonome nervesystem. Germanium balancerer mængden af positive og negative ioner. Infrarød påvirker iltindhold i blodet og blodcirkulationen.

Det er meget forskelligt, hvordan mennesker reagerer. Nogle vil føle en forandring med det samme, mens andre skal bruge mere tid. Selv mennesker med samme symptomer kan reagere vidt forskelligt.

Madrassen er produceret i et naturligt slidstærkt materiale, der holder sig pænt længe. Støv og smuds vil ligge på toppen af madrassen og trænger ikke ind i madrassen, da den er meget smudsafvisende. Madrassen kan ikke tåle maskinvask, kun rensning og støvsugning.

4 terapi madrassen er en terapeutisk behandlingsform, der kan lindre problemer i kroppen og styrke kroppens naturlige helingsproces. Madrassen har den fordel, at den bruges som et tillæg til ens medicin uden fysiske indgreb i kroppen.

Magneter (veksel/bipolar)

Denne terapi form går ind og arbejder med muskler, blodcirkulation og udrensning af affaldsstoffer.

Magneter kan lindre muskelproblemer ved at forøge blodcirkulationen og fremme kroppens funktioner. Magnet terapi kan også stimulere blodkar, som fremmer blodcirkulation, hvilket resultere i forøget ilt til organer og væv.

Man kan opleve at spændte muskler nemmere bliver afslappet, og at muskelproblemer derved kan lindres. Vi har oplevet, at magnet terapi kan yde hjælp til mennesker med stive led. Magneter er også blevet brugt til at lindre spændinger i hovedet.

Vores krop indeholder en magnetisk ladning, der er grundliggende for at den virker. Dog indeholder vores moderne verden mange forstyrrelser fra f.eks. mobiler, radiobølger, mikroovne m.m. Med magnetterapi kan du gendanne kroppens naturlige magnetisme.

Magnet terapi har været brugt længst af alle disse terapier. Der er mange, der har haft en virkning af magnet terapi, og det kan bruges på mange forskellige problemer. En magnetmadras er også en nem løsning mod jordstråler.

Infrarød terapi

Infrarød terapi påvirker især blodet, hvor test viser, at blodets optagelse af ilt kan stige med 1,5 gang.

Alle levende organismer akkumulerer affaldsstoffer af forskellige slags over deres levetid. Kroppen kan selv fjerne nogle af disse affaldsstoffer, dog kan dette forbedres med hjælp fra infrarød terapi. Infrarød terapi kan også forbedre ens immunforsvar ved at give beskyttelse imod virus og bakterier.

Sollys indeholder infrarød, som er en form for bølge energi. Det er en ekstrem lav energi form, der ikke skader kroppen. Kroppen indeholder også denne infrarøde energi form. Bølge længden er omkring 9 Micron i kroppen. Den infrarøde bølge energi i 4 terapi madrassen er imellem 4 – 16 Micron, hvilket overlapper kroppens naturlige bølge energi på 9 Micron.

Infrarød terapi virker ligesom en normal lyskilde. Lys kræver intet medie til at overføre sin energi til et objekt. F.eks. kan solens lys rejse en meget lang afstand uden nogen hjælp. Forskellen imellem lys og infrarød er, at infrarød kan trænge igennem huden, så dybt som 4 til 10 cm og derved varme kroppen op indefra.

Negative ioner

Negative ioner findes i luften, vi indånder og i vores krop. De neutraliser frie radikaler, genopretter cellers stofskifte og styrker immunforsvaret. Desuden renser de blodet, afbalancere det autonome nervesystem, fremmer dyb søvn og sund fordøjelse.

Ioner blev først forbundet med menneskers sundhed ved en japansk medicinsk undersøgelse i 1910, som viste at patienter med stive led oplevede større problemer med leddene, når vejrudsving forhøjede andelen af positive ioner i atmosfæren. I USA er forholdet mellem positive ioner og astma også blevet undersøgt. Steder med positiv ion vinde (hvor der er ekstremt høje koncentrationer af positive ioner) i Calgary, det sydlige Californien, og andre steder i verden har vist sig at have en større forekomst af astmaanfald.

Forurening, it-udstyr og syre regn er med til at forhøje mængden af positive ioner i vores hverdag. For højt niveau af positive ioner kan give spændinger i hovedet, manglende energi, træthed, angst, irritabilitet, kvalme, maveproblemer, åndedrætsbesvær, dårlig koncentration og søvnforstyrrelser. Alt dette kan forhindres ved at have en god balance imellem positive og negative ioner.

En stor koncentration af negative ioner kan give en følelse af afslappethed og klarhed i hovedet. Negative ioner har også indflydelse op vores optagelse af ilt i lungerne. I 30 min forsøg med negative ioner optager forsøgspersoner 20 % mere ilt og afgiver 14,5 % mere co2.

Hvad er ioner?

Ioner er usynlige partikler, enten molekyler eller atomer, der bærer en elektrisk ladning. Atomer f.eks. består af en atomkerne, som indeholder neutrale neutroner og positivt ladede protoner samt kredsende elektroner, der er negativt ladede. Et atom er i en neutral tilstand, når der er lige mange protoner (+) og elektroner (-). Når antallet af protoner og elektroner ikke er ens, bliver partikler enten positivt eller negativt ladet. Generelt sagt er positive ioner skadefulde for kroppen, mens negative ioner er gavnlige.

Ioner er meget følsomme overfor stød, slag, elektrisk strøm og atmosfærisk forandring. Lufttryk og varme kan f.eks. gøre, at et atom mister elektroner, og derved bliver en positiv ion dannet. Et andet eksempel kunne være ændringen af ion balancen før og efter stormvejr. Der dannes ofte et lavt atmosfærisk tryk flere timer før et tordenvejr, hvilket gør at mængden af positive ioner stiger drastisk. Nogle gange til over 5000 positive ioner pr. cm3. I modsætning til under stormvejret, hvor mængden af negative ioner stiger til flere tusinde pr. cm3, mens positive ioner ofte falder til under 500 pr. cm3. Man kan finde tilsvarende høje mængde af negative ioner nær vandfald.

Balancen imellem negative og positive ioner er vigtig, fordi negative ioner neutraliserer de skadelige virkninger af positive ioner. I begyndelsen af 1900 tallet var forholdet i atmosfæren 1,2 negative ioner for hver positiv ion. Det har desværre ændret sig til, at der nu er 1,2 positive ioner for hver negativ ion.

Vi har også positive og negative ioner i vores krop, og forholdet mellem ioner i luften påvirker også forholdet i kroppen. Ionerne kommer ind i kroppen gennem lungerne og huden, hvorfra de så rejser gennem blodet til celler i hele kroppen.

Germanium

Dette stof arbejder med kroppens ion balance, ligesom ”negative ioner” også gør det. Dog fjerner Germanium de skadelige positive ioner, hvor det andet er en tilførsel af flere negative ioner. Man kan derfor sige, at de har relaterede positive virkninger. Man kan blive mere frisk, få mere energi og kroppen kan føles i bedre balance. Ved at Germanium mindsker positive ioner fra kroppen, vil kroppen blive udrenset og derved opnå en bedre balance.

Germanium atomet består af 32 elektroner med 4 af den i konstant bevægelse omkring dens yderste skal. Disse 4 elektroner er negativt ladningsbærere. Når de kommer i kontakt med fremmed stof, vil en af disse 4 elektroner blive skubbet ud af sin bane. De restende 3 elektroner vil gribe en elektron fra andre atomer for at opretholde balance.

Denne proces er kendt som dehydrogenering. Iltatomer reagere med H+ ioner, der er akkumuleret i kroppen, hvilket gør at de bliver fjernet. Dette er beskrevet nærmere i Dr. Asai’s bog ”Miracle Cure – Organic Germanium”. Heri beskriver Dr. Asai, hvordan han igennem mange år har forsket og behandlet kunder med ren Germanium. Hans forskning viser, at sygeligt væv ofte er kendetegnet ved iltmangel. Hvis ilt kunne tilføres lokalt på dette væv, ville dette kunne mindske ophobningen af H+ ioner. Dette ville bremse en forringelse og i stedet genoprette den normal funktion af vævet. Hans forskning tyder på, at Germanium kan reagere ligesom ilt og derved fjerne uønskede H+ ioner igennem forøgelsessystemet. I et forsøg med mus opnåede han bemærkelsesværdige fald i iltforbrug i mellemgulv og lever, hvilket indikerer, at Germanium har reageret som en erstatning for ilt. Det er ikke kun positive ioner (H+) der blev fjernet, men også unormale proteiner, og andre urenheder, hvilket gav en rensning af blodet.

Germanium har evnen til at udsende en høj procent af infrarød stråling på mellem 4 til 14 Micron, hvilet overlapper kroppens bølge energi på 9 Mikron. Den infrarøde stråling kan påvirke vandet i vores krop, hvilket kan føre til forbedret blodcirkulation. Når infrarøde stråler absorberes i de forskellige organer kan det aktivere, udvikle og styrke dem. Det kan også øge temperaturen under huden, samt fremme kredsløbet og flowet i kroppen.

Reaktioner

Det er helt individuelt, hvordan hver enkelt person reagerer på brugen af en 4 terapi magnetmadras. Reaktionerne kan komme straks første nat, i løbet af nogle nætter eller først i løbet af nogle uger. Det typiske forløb vil dog være, at man de første 3-4 dage vil opleve træthed. Der kan også ske det modsatte, at nogle føler mere energi fra starten, hvor så træthedsreaktionerne kommer senere.

Trætheden skyldes udskillelse af affaldsstoffer. I forbindelse hermed kan man evt. få kvalme og spændinger i hovedet. Sker det, er det enten fordi man har drukket for lidt vand, eller at udskillelsen af affaldsstoffer sker hurtigere end kroppen kan nå at lukke dem ud af systemet.

For nogle mennesker kan det være nødvendigt at brug af magnetsengetøj sker som en optrapning. Astmapatienter kan hoste megen slim op, så det kan være nødvendigt med ekstra spray en kort periode. Brug da optrapningsmetoden, så processen ikke bevirker helt så kraftige reaktioner. Det samme gælder, hvis eventuelle problemer i kroppen en tid forværres.

Ved optrapningsmetoden forstås, at du tager 4 terapi magnetmadras af et par dage eller længere, eller vender 4 terapi magnetmadras omvendt med den side, der vender ned mod sengen opad, så er magneterne ikke så kraftige, og vender magnetunderlaget om igen, når du får det bedre og kan klare fuld styrke igen. Underlaget er stærkest på den side, hvor du kan mærke/se knapmagneterne. Man kan også lægge et tykt tæppe ovenpå 4 terapi madrassen, så styrken af den nedsættes.

Såfremt der ikke forekommer nogen reaktion, kan det evt. skyldes, at man er i underskud af mineraler. Suppler da med f.eks. Berthelsens Mineraler. Mineraler og magnetbehandling medvirker til bedre optagelse af vitaminer og medicin.

Man skal huske på at madrassen blot er en symptombehandling, ligesom meget medicin også er. Det kan ikke helbrede stive eller nedslidte led, men de kan for mange lindre problemer forbundet med disse lidelser.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetsengetøj til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge. Vi anbefaler ikke at man lade et barn sove ved siden af en seng med magnetsengetøj, da dette får jordstråler til at vige uden om sengen i op til ca. 50 cm afstand.