Magnetmadras (4 terapi)

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer :
14-000-01
Fra 1.599,00 DKK

4 terapi magnetmadras Magnetmadrassen indeholder 4 terapier. Magneter, negative ioner, infrarød terapi og germanium. En magnetmadras modvirker jordstråler. Madrassen er produceret i 100% slidstærkt bomuld. På oversiden af magnetmadrassen er et mærkat med et billede af nogle fødder. Dette mærkat skal vende opad og være i fodenden af sengen, for at opnå den fulde effekt af magnetmadrassen. 

Bestil indenog vi sender din pakke i dag

Hvad er en 4 terapi magnetmadras

4 terapi magnetmadrassen skaber de optimale forhold til en sundere og mere udhvilet søvn. Du kan opleve at dine muskler og led blive mere bevægelige. Magneter arbejder med muskler og blodcirkulation. Negative ioner kan rense blodet og afbalancere det autonome nervesystem. Germanium balancerer mængden af positive og negative ioner. Infrarød påvirker iltindhold i blodet og blodcirkulationen.

Det er meget forskelligt, hvordan mennesker reagere. Nogle vil føle en forandring med det samme, mens andre skal bruge mere tid. Selv mennesker med samme symptomer kan reagere vidt forskelligt.

Reaktioner

Det er helt individuelt, hvordan hver enkelt person reagerer på brugen af en 4 terapi magnetmadras. Reaktionerne kan komme straks første nat, i løbet af nogle nætter eller først i løbet af nogle uger. Det typiske forløb vil dog være, at man de første 3-4 dage vil opleve træthed. Der kan også ske det modsatte, at nogle føler mere energi fra starten, hvor så træthedsreaktionerne kommer senere. Det kan være en fordel i begyndelsen at ligge på bagsiden af magnetmadrassen. Så har du nemmere ved at vænne dig til magnetmadrassen. Efter nogle dage kan du vende siden med mærkatet opad.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetsengetøj til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge. Vi anbefaler ikke at man lade et barn sove ved siden af en seng med magnetsengetøj, da dette får jordstråler til at vige uden om sengen i op til ca. 50 cm afstand.

Tilbagekøbsforsikring

Du har hos Danolan mulighed for at tilkøbe tilbagekøbsforsikring på vores magnetmadrasser. Prisen er kun 200kr for 12 ugers prøvetid, som ikke refunderes. Du sikre dig herved for at vi vil købe din brugte magnetmadras retur til samme pris, som du selv har givet. Du har i prøveperioden mulighed for at teste dine reaktioner og behagligheden ved brug af magnetmadrassen. I prøveperioden skal du bruge lagen og eventuel tilbage sendelse skal ske for egen regning.

 

Specifikationer
Varme
Tykkelse0,7 cm
Terapi typeMest effektive
Mulesing friJa