Pude (Magnet bomuld) 50 x 60 cm

På lager
Varenummer :
13-651-01
399,00 DKK

Denne magnetpude indeholder 2 vekselmagnetbånd. Magneterne kan for nogle være lindrende på problemer i hovedet, give en bedre søvn og mere energi til kroppen. Vi anbefaler, at magnetbåndene vender opad, så man har mest mulig kontakt med disse. Bemærk at alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan derfor tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Fiberfyld

Hvis familien har en allergiker, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

Specifikationer
Varme
Pude str.50 x 60 cm