Pude (Magnet bomuld) 50 x 60 cm

På lager
Varenummer :
13-651-01
399,00 DKK

Denne magnetpude indeholder 2 vekselmagnetbånd. Magneterne kan for nogle være lindrende på problemer i hovedet, give en bedre søvn og mere energi til kroppen. Vi anbefaler, at magnetbåndene vender opad, så man har mest mulig kontakt med disse. Bemærk at alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan derfor tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

Specifikationer
Pude str.50 x 60 cm