Uldmadras

Her finder du vores store udvalg af uldmadrasser i forskellige størrelser, kvaliteter, grader af blødhed og behagelige uldtyper. Fælles for alle vores uldmadrasser er den beskyttende effekt mod træk og kulde nedefra, som bidrager til en ensartet, reguleret og behagelig temperatur natten lang og året rundt. Du vil opleve en behagelig ro i kroppen og en forbedret søvn, som efterlader dig udhvilet og veltilpas. Din uldmadras fra Danolan kan nemt placeres ovenpå din nuværende madras, og fastgøres sikkert med elastikker i alle hjørner. Uldens lanolinindhold gør madrassen selvrensende, og hindrer snavs og støvmider i sengen. Få en lun og varm seng med en uldmadras fra Danolan.
Faldende orden

21 varer

pr. side

Hvad skal jeg vælge? En ulddyne eller en uldmadras?

Fordelen ved både at have en uldmadras, samt en ulddyne er at din seng aldrig vil være kold at komme i. På den måde undgår du spændinger og muskelsmerter. Hvis du generelt har det meget varmt, anbefaler vi en ulddyne. Hvis man derimod fryser meget, kan det anbefales at købe en uldmadras, da denne isolerer mod kulden nede fra.

Hvad er forskellen på de billige uldprodukter kontra de dyre?

De billige uldprodukter indeholder færre gram uld pr kvadratmeter (450 gram), og er mere grove i fibrene. De dyrere modeller indeholder flere gram uld på kvadratmeter (560 gram), er tættere vævet end de billige, hvilket gør dem tykkere og varmere generelt. Derudover er fibrene meget finere og mere bløde end de billige typer. Derfor er det altid en god ide, at overveje, hvilket behov og ønsker man har, inden man køber uldsengetøj.