5 terapi armbånd

Oplev hele 5 terapier i et armbånd! Vores smukke 5 terapi armbånd er lavet af magneter, som kan øge blodgennemstrømningen, i det område hvor de placeres. Vi fører et bredt sortiment af armbånd i stål og titanium, som indeholder 3000 gauss magneter, Infrarød terapi, negative ioner, germanium og energipulver. Vores 5 terapi armbånd har egenskaber, som kan forbedre blodcirkulationen, øge iltindholdet i blodet, forbedre immunforsvaret og fjerne overflødige positive ioner fra mobiler og andet elektronik. Bring din krop i balance med 5 terapi som går ind og arbejder med organer og kropsfunktioner. Se nærmere på vores store udvalg af magnet armbånd til gode priser lige her.
Faldende orden

Varer 1-36 af 207

pr. side
Side

Terapi former

Når du køber et magnetarmbånd, er der en magnet i alle led. I et 5 terapi armbånd er det kun hver 5. led der indeholder en magnet, mens resten af leddene indeholder infrarød terapi, negative ioner, germanium og energipulver. Man får derfor mest magnetterapi, når man køber et magnetarmbånd. Magnetterapi har været til i rigtig mange år og er derfor et gennemtestet produkt.

Helt generelt kan man sige, at magnetterapi arbejder med kroppens muskulatur, mens man med 5 terapi arbejder med organer og kropsfunktioner.

Magneter kan øge blodgennemstrømningen, ilt indholdet i blodet og udrensningen af kroppen på det område magneterne er placeret. På nogle mennesker virker magneter afslappende og lindrene.

Infrarød stråling kan forbedre blodcirkulationen og derved også øge ilt indholdet i blodet. Man kan føle at temperaturen forøges, hvor den infrarøde påvirkning er. Nedbrydningen af kroppen kan i visse tilfælde udsættes.

Negative ioner har en tendens til at forbedre ens immunforsvar. Blodcirkulation, iltning af blodet og rensning af blodet kan også blive forøget.

Germanium fjerner overflødige positive ioner, som vi f.eks. har fået fra tv, mobil, pc eller andet elektronik, så kroppen bliver i balance. Når kroppen indeholder flere negative ioner end positive ioner, virker kroppens stofskifte, celle fornyelse og immunforsvar bedre.

Energi pulver indeholder bl.a. germanium, jern, aluminium, kalium, zink og meget andet. Dette element går ind og støtter de andre terapier i deres effekt.

Både et magnetsmykke og et 5 terapi smykke kan skabe de rette betingelser, så kroppen kan hjælpe og lindre sig selv.