75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Jordstråler

Jordstråler krydser ofte hinanden i vidt forskellige dybder og munder ud vidt forskellige steder på jordkloden. Er en energiform med stor gennemslagskraft, den er målt helt op til 16. etage i et højhus.

Tegningen viser de forskellige jordstråler. De brede er Hartmann-gitter, de smalle er Curry-gitter, de snoede med grøn kant er vandårer.

De blå er negativ ladet, og de røde er positiv ladet. De hvide krydser er, hvor de positiv og negativ ladet ophæver hinanden, hvis de har samme styrke, men i de fleste tilfælder har de forskellige styrke, således at styrken kun bliver reduceret. De sorte krydser er, hvor to ens poler krydser hinanden, således at der sker en forøgelse af styrken af bestrålingen.

Hartmann-gitter

Et net af stråler (ca. 60 cm brede) nord/syd og øst/vest med en afstand på ca. 4 m samt skiftevis plus eller minus. På tegningen de vandrette og lodrette streger.

Curry-gitter

Et net af stråler (ca. 40 cm brede) sydvest/nordøst og sydøst/nordvest med en afstand på ca. 2,5 m samt skiftevis plus og minus. På tegningen de skrå streger.

Vandårestråling

Vand er molekyler, og sivende vand er molekyler, der bliver udsat for en gnidningsmodstand, hvorved der naturligvis kan opstå en art spænding, som kan være negativ eller positiv ladet. Typisk påvist ved brug af pilekvist eller vinkelpinde eller et moderne og kostbart apparatur. På tegningen de snoede streger med grøn kant.

Andre jordstråler

Som om det ikke er nok, så påstås det også, at der også findes yderligere stråler, hvad der måske også gør. Men stråler kan ikke fjernes eller neutraliseres, så det holder i længden. Der findes ikke et eneste værelse, der går helt fri, men der er steder, der er værre end andre, og dem gælder det om at holde sig fri af.

Hvor skadelige er strålerne?

Der kan komme en masse ubehag og følgevirkninger, hvis man opholder sig i længere tid ad gangen i jordstråler, specielt de sorte krydser, som vist på tegningen. Dette gælder specielt placeringen af ens seng, lænestol eller arbejdsplads. Problemerne kan spænde vidt, afhængig af strålingens sammensætning og styrke, samt om ens immunforsvar er på "toppen" eller helt i "bund". Her kan nævnes f.eks. søvnforstyrrelser, hovedpine, ledproblemer, muskelproblemer, vejrtrækningsproblemer, sengevædning, aggressivitet, hudproblemer, celleforstyrrelser, prikken og stikken i hele kroppen samt besvær med at optage vitaminer og mineraler.

Hvordan undgår man jordstråler?

Det bedste er at flytte møbler man bruger meget væk fra områder med jordstråler. Især sengen er god at flytte væk fra jordstrålerne. Det er dog sjældent en mulighed. Derfor anbefaler vi mange af vores kunder at købe en magnetmadras, som kan lede jordstrålerne uden om sengen. Både vores magnetmadras med magnetbånd og vores 4 terapi madras er god til dette. Vi sælger også magnet hynder og magnet puder, der kan bruges i møbler, hvor der også er problemer med jordstråler. Som bonus kan magneter også forbedre blodcirkulationen og ilt indholdet i blodet, hvilket kan være med til at løsne muskelspændinger og varme kroppen.