75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Jordstråler

Jordstråler krydser ofte hinanden i vidt forskellige dybder og munder ud vidt forskellige steder på jordkloden. Er en energiform med stor gennemslagskraft, den er målt helt op til 16. etage i et højhus.

Tegningen viser de forskellige jordstråler. De brede er Hartmann-gitter, de smalle er Curry-gitter, de snoede med grøn kant er vandårer.

De blå er negativ ladet, og de røde er positiv ladet. De hvide krydser er, hvor de positiv og negativ ladet ophæver hinanden, hvis de har samme styrke, men i de fleste tilfælder har de forskellige styrke, således at styrken kun bliver reduceret. De sorte krydser er, hvor to ens poler krydser hinanden, således at der sker en forøgelse af styrken af bestrålingen.

Hartmann-gitter

Et net af stråler (ca. 60 cm brede) nord/syd og øst/vest med en afstand på ca. 4 m samt skiftevis plus eller minus. På tegningen de vandrette og lodrette streger.

Curry-gitter

Et net af stråler (ca. 40 cm brede) sydvest/nordøst og sydøst/nordvest med en afstand på ca. 2,5 m samt skiftevis plus og minus. På tegningen de skrå streger.

Vandårestråling

Vand er molekyler, og sivende vand er molekyler, der bliver udsat for en gnidningsmodstand, hvorved der naturligvis kan opstå en art spænding, som kan være negativ eller positiv ladet. Typisk påvist ved brug af pilekvist eller vinkelpinde eller et moderne og kostbart apparatur. På tegningen de snoede streger med grøn kant.

Andre jordstråler

Som om det ikke er nok, så påstås det også, at der også findes yderligere stråler, hvad der måske også gør. Men stråler kan ikke fjernes eller neutraliseres, så det holder i længden. Der findes ikke et eneste værelse, der går helt fri, men der er steder, der er værre end andre, og dem gælder det om at holde sig fri af.

Hvor skadelige er strålerne?

Der kan komme en masse ubehag og følgevirkninger, hvis man opholder sig i længere tid ad gangen i jordstråler, specielt de sorte krydser, som vist på tegningen. Dette gælder specielt placeringen af ens seng, lænestol eller arbejdsplads. Problemerne kan spænde vidt, afhængig af strålingens sammensætning og styrke, samt om ens immunforsvar er på "toppen" eller helt i "bund". Her kan nævnes f.eks. søvnforstyrrelser, hovedpine, ledproblemer, muskelproblemer, vejrtrækningsproblemer, sengevædning, aggresivitet, hudproblemer, celleforstyrrelser, prikken og stikken i hele kroppen samt besvær med at optage vitaminer og mineraler.

Hvordan undgå jordstråler?

Mange mennesker kan ikke flytte sengen og må holde sig til dens plads. Der er dog hjælp at hente. Mange får målt op og får måske et apparat, nogle sten ved hushjørnerne eller andet, i et forsøg på at holde strålerne væk. Det bedste vi gennem årene har konstateret er brug af magnetsengetøj, som leder strålerne uden om sovestedet. Tilsvarende kan man få siddepuder til lænestolene, hvis man sidder og fryser om benene. Samtidig giver magnetismen energi til kroppens celler, som derved styrkes.

Opmåling af jordstråler

Vi kan godt foretage en opmåling af jordstråler eller henvise til en opmåler, men du kan udmærket spare opmålingen, hvis du alligevel påtænker at investere i et magnetunderlag eller et helt sæt magnetsengetøj. Dette har nemlig både en beskyttende og styrkende effekt.