Nakke omslag (Magnetterapi+Turmalin)

På lager
Varenummer :
93-181-02
149,00 DKK

Nakke omslag med stærke faste magneter og Turmalin. Støtter, lindre skader og problemer i nakke området. Tåler maskinvask op til 40 grader.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Turmalin

Støttebind med turmalin er selvopvarmende og prikkerne skal altid være i direkte kontakt med huden. Turmalin er et mineral sammensat blandt andet af elementer som aluminium, jern, magnesium og natrium. Turmalin kan udstråle infrarøde stråler og negative ioner, hvilket kan forbedre mikrocirkulationen, lindre træthed og forbedre søvn. Man kan, når man starter med at bruge turmalinprodukter, opleve en voldsom varme i området, der bliver behandlet. Med tiden vil denne varme blive mindre voldsom, fordi udrensningen bliver mindre, når kroppen kommer i bedre balance.

Infrarød stråling

Turmalin udstråler infrarød stråling med en bølgelængde af 4-14 Micron. Den infrarøde stråling kan gå ind og fremskynde de processer der frigiver de affaldsstoffer kroppen har lagret i kroppen. Derfor kan man, hvis man har mange affaldsstoffer lagret, blive utilpas ved brugen af Turmalin. Dette vil dog kun være i begyndelse, hvor frigivelsen af affaldsstoffer er størst. Efterfølgende skulle kroppen gerne føles mere frisk og bedre tilpas.

Negative ioner

Vi bliver hver dag påvirket af en overvejende stor mængde positive ioner. Kroppen har bedst af at der er en lige balance imellem positive og negative ioner. Derfor kan det være nødvendigt, at få et dagligt tilskud af negative ioner, for at kroppen virker optimalt. Turmalin har en høj udstråling af negative ioner og kan derfor være med til at genoprette denne balance. Når kroppen er i balance, kan kroppen bedre helbrede sig selv. Ion ubalancer kan bestå i forværret astma, bronkitis og høfeber. (Guy Cramer, "Advanced Research on Atmospheric Ions and Respiratory Problems", Sept. 2, 1996)

Magneter

Permanente magneter nord & syd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hud overfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet.

Øget ilt gennemstrømning i kroppen. Forbedret iltoptagelse i celler. Normalisering af cellestofskiftet, bedre udskillelse af affaldsstoffer. Styrkelse af knogle- og bruskstruktur. Fremmer sårheling, virker smertestillende og betændelseshæmmende. Afbalancering af det autonome nervesystem (virkning på stress-relaterede tilstande). Stabilisering af kredsløbet - bedre blodcirkulation. Virker afslappende på spændte muskler, forbedrer hovedpine og migræne.

Kan benyttes døgnet rundt

Hvis der opstår ubehag i starten, så kan det skyldes at der udskilles for mange affaldsstoffer. Kan afhjælpes ved at tage produktet af eller drikke mere vand, det styrker udskillelsen af affaldsstoffer.

Advarsel

Brug ikke turmalin eller magneter i nærheden af ure, da turmalin kan magnetisere metaller. Vi fraråder mennesker med pacemaker og gravide at bruge produkter med magnet og turmalin.