Knæbind (Magnetterapi) med indsyet magneter

På lager
Varenummer :
93-316-05
299,00 DKK

Knæbind i elegant sort farve. Indsyet 30 stk. små magneter i hver knæbind. Hver magnet er på ca. 2000 gauss. Behagelige at have på. Er støttende og varmer dine knæled. Dette knæbind er tykkere end vores andet sorte knæbind med magnettråde. Velegnet til sportlige aktiviteter, ved belastende arbejde ude som inde, og som forebyggelse af skader. Kan anbefales til brug ved knæ- og benproblemer. Tåler maskinvask op til 40 gr. Pakket i sæt med 2 stk. Str. One Size (omkreds 28 - 40 cm og længde 26 cm)

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Frisk og ny energi

Magnetfelter øger cirkulationen i levende væv, og kan derfor anvendes mod praktisk taget alle former for problemer i kroppen. Det er ikke magneterne i sig selv, som er helbredende, men det er de forudsætninger, som magnetfelterne skaber, som får kroppen til at helbrede sig selv. Gennem magnetbehandling øges blodcirkulationen og skaber mere ilt til cellerne samt fjerner affaldsstoffer.

Kan benyttes døgnet rundt

Hvis der opstår ubehag i starten, så kan det skyldes at der udskilles for mange affaldsstoffer. Kan afhjælpes ved at tage produktet af eller drikke mere vand, det styrker udskillelsen af affaldsstoffer.